Loading...

Bijzonder overnachten op grote hoogte in een Watertorenhotel

Watertorenhotel Nes Nes (Friesland)

Het Friese plaatsje Nes is te herkennen aan de markante toren die boven alles uitsteekt. Met een hoogte van 41 meter is deze voormalige watertoren aan alle kanten goed te zien. Je kunt je dus voorstellen dat als je hier slaapt je een prachtig uitzicht over het dorp en de omgeving hebt.

Watertorenhotel Nes

De watertoren is in het jaar 1957 in Friesland gebouwd en heeft jarenlang 515 kuub water gehuisvest. Na deze jaren van trouwe dienst kwam de watertoren leeg te staan. In 2000 is het een tijd getransformeerd geweest tot ’s werelds grootste lampenkap (met vermelding in het Guinness Book of Records)! Maar nu heeft de watertoren weer een echte functie; die van een luxe tweekamer hotel!

De 2 zeer luxe tweepersoonssuites bevatten alles wat je in een ‘normaal’ luxe hotel verwacht aan te treffen. Maar er is meer…. zo staat er een extra groot bed in de kamer en heb je ook een 2-persoonsbubbelbad met aparte douche in je verblijf. Er zijn diverse high tech faciliteiten toegevoegd en uiteraard is er gratis Wifi. Buiten kun je gratis parkeren en gebruik maken van het ruime terras op de begane grond. En hoe kom je boven in je luxe hotelkamer met adembenemend uitzicht? Met de lift… gelukkig!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 250,- per nacht voor 2 personen.

Pin It on Pinterest