Loading...

Bijzonder overnachten op een luxe landgoed

Landgoed Duin & Kruidberg Santpoort (Noord-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Prijs vanaf € 190,- per kamer
  • Viersterrenlandgoed

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Op Landgoed Duin & Kruidberg geniet je van 4**** luxe op een bijzondere plek tussen Haarlem en de zee.

Landgoed Duin & Kruidberg

In het Noord-Hollandse dorpje Santpoort verrees tussen 1905 en 1907 door het samenvoegen van twee landgoederen, Landgoed Duin en Berg en Landgoed Kruidberg, een nieuwe landgoed genaamd: Duin en Kruidberg. Het landgoed kwam in handen van ondernemer Jacob Theodoor Cremer die hier in 1895 het het grootste woonhuis van Nederland liet bouwen. In de jaren zestig werd het landgoed een conferentie- en trainingscentrum en vanaf het jaar 2000 werden hier hotelkamers aan toegevoegd. Het bijzondere boetiekhotel beschikt ook over een trendy brasserie en een loungebar.

Patiokamer

In de hotelvleugel die aan het landhuis grenst bevinden zich 44 Patio kamers die modern-klassiek zijn ingericht. Ze gaan mooi op in het groen van het landgoed. Alle kamers grenzen met een balkon of terras aan de patio in mediterrane sfeer. Hier kun je lekker buiten zitten met prachtig zicht op de torens van het landhuis.

Omgeving

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in de groene omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vind je een unieke flora en fauna aan de Noord-Hollandse kust. Het strand is vlakbij. Het gezellge Haarlem ligt ook op fietsafstand. Hier kun je heerlijk shoppen, winen en dining om met een voldaan gevoel ‘s avonds heerlijk te slapen op dit grandioze landgoed.

Origineel overnachten:

Vanaf 190 euro per kamer.

Pin It on Pinterest