Loading...

Bijzonder overnachten in een Pipowagen aan een vijver

Pipowagen Azul Maaseik (België)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 85,- voor 1 nacht
  • Vanaf € 70,- voor 2 nachten of meer
  • Ook 1 nacht mogelijk (niet in het weekend)
  • Geen huisdieren
  • Met eigen vlonder aan natuur-zwemvijver

Tussen Maaseik en Kinrooi, een gebied met een aantal natuurvijvers, staat de pipowagen van Ingrid en Jo. Pal aan een natuur-zwemvijver en met een eigen vlonder.

Idyllische locatie

De pipowagen is door Ingrid en Jo zelf gebouwd en is geschikt voor 2 personen. Er staat een prima bed in alsmede een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en een kooktoestelletje. Er is TV en radio aanwezig. Linnengoed hoef je niet mee te nemen en aan ontbijtspullen ook niet. De koelkast wordt voor je gevuld zodat je de volgende ochtend kan ontbijten wanneer je zelf wilt. Vers afgebakken broodjes worden in de ochtend aan de deurklink gehangen. Wil je op de dag van aankomst niet ook nog moeten koken? Je kunt bij boeking aangeven of je een warme maaltijd wilt gebruiken of niet. In de tweede, kleine pipowagen vind je een wastafel, toilet en douche. De ligging aan de prachtige vijver is idyllisch te noemen. Zit op de vlonder en staar eindeloos naar de prachtige omgeving. Of neem een duik in het verfrissende water! Huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan.

De omgeving

In dit unieke vlakervijvergebied, ter hoogte van fietsknooppunt 28, vind je meerdere natuurvijvers. De totale fietsroute bedraagt 65 km een gaat door België en Nederland en gaat grotendeels langs de unieke waterplassen. Fietsen kun je hier dus bij uitstek! Je bevindt je hier in België maar de steden Weert, Sittard en Roermond zijn vlakbij en zeker een bezoek waard.

Origineel overnachten:

Prijs € 85,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt. Blijf je 2 of meer nachten dan is de prijs per nacht € 70,- voor 2 personen. 1 nacht verblijven is niet mogelijk in het weekend.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest