Loading...

Bijzonder overnachten in een vintage Kampeerbusje

Casita on Wheels Diverse locaties (Drenthe)
 • Voor 2 tot 4 personen
 • Prijs vanaf € 125,- voor een weekend
 • Verblijfsduur vanaf een weekend
 • Slapen in compleet ingerichte vintage busjes en caravans
 • Op diverse locaties in Drenthe

Laat het heerlijke gevoel van vrijheid door je aderen stromen tijdens een verblijf in een vintage kampeerbusje.

Origineel omdat:

 • Zelf rijden of “On the Spot” formule.
 • Ga eigenhandig op expeditie of rijd een van de voorgestelde (thema)routes door Drenthe.
 • De vintage-stijl brengt je in romantische sferen.
 • Kleinschalig, groen en gemoedelijk genieten ten top!

Wat je moet weten:

 • Voor 2 tot 4 personen
 • Inchecken vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 11:00 uur
 • Minimum verblijf is 2 nachten
 • Huisdieren helaas niet toegestaan
 • Geschikt voor kinderen

Details:

Ken je ze nog? Die prachtige kampeerbusjes uit de jaren zeventig? De charme van deze busjes is met niets meer te vergelijken met de campers van tegenwoordig die als witte eenheidsworsten rondrijden. Tralaluna Casita on Wheels (alleen de naam al) heeft een paar prachtige vintage exemplaren gerestaureerd. En die kun jij nu huren! Origineel? Wij dachten van wel!

‘On the road’ of ‘On the spot’

De retrocampers van Casita on Wheels kun je gebruiken voor een bijzonder weekend, midweek of hele week weg. Kies je voor ‘On the Road’, dan mag je zelf plaatsnemen achter het stuurwiel en rijd je op je gemak van A naar B of C. Je volgt je eigen weg of maakt gebruik van de voorgestelde (thema)routes boordevol leuke stops door Drenthe. Ook de kampeerplekken zijn dan al voor je vastgelegd. Hoef je niet zonodig zelf te rijden dan maak je gebruik van de ‘On the Spot’ formule. Het kampeerbusje wordt dan voor je neergezet en opgebouwd.

Vrij kamperen zou natuurlijk perfect passen bij een dergelijk concept, maar aangezien de Nederlandse wet dat niet toestaat hebben ze bij Casita on Wheels een selectie gemaakt van campings in Drenthe waar je kunt overnachten. Het zijn allemaal campings die passen bij het ‘Tralala’ gevoel van de busjes; kleinschalig, groen, sfeervol en gemoedelijk. De campings liggen verspreid door heel Drenthe en iets over de rand in Friesland en Groningen. Jij kiest!

En als je dan gekozen hebt voor ‘On the road’ of ‘On the spot’ en de route of plek is vastgelegd, dan rest alleen nog de vraag… wie neem ik mee? Het kiezen van de juiste reisgenoot is belangrijk. Er moet immers wel een match zijn. Kies je voor Ome Tinus. Een betrouwbaar en solide Ford Transit Campertje uit 1974. Of wordt het toch Tante Toos? Een echte schat is deze Taunus Transit uit 1964. Maar er is nog veel meer keuze. Zoals Neef Herbert, een opgelapt Mercedesbusje uit 1974 met in de laadbak een unieke tentconstructie. Voor de echte ontdekkingsreiziger is er kampeerbus De Columbus.

Maar vlak ook de caravans niet uit. Met caravan Kip de Rooie Haan kan de echte retro-liefhebber zijn hart ophalen. Vrolijke Scharrelkip maakt van elk uitje een feestje met zijn Mexicaanse inrichting. En nieuwste aanwinst Otje is een markante Hollandse Otten caravan met een hefdak uit 1965; eentje om verliefd op te worden! Voor ieder wat wils dus en het assortiment wordt in de toekomst alleen nog maar groter.

Omgeving:

Wil je wel eens af van de gebaande paden kies dan voor een originele overnachting in een Casita on Wheels. Wil je juist óp de gebaande paden blijven? Doe het dan wel goed en ga ‘On the Road’ in zo’n nostalgisch kampeerbusje of caravan. Het Drentse landschap is voor beiden de ultieme droomplek!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 250,- voor een weekend met een kampeerbusje en € 125,- voor een weekend met een caravan.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest