Loading...

Bijzonder slapen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel Kaatsheuvel

Combineer een bezoek aan de Efteling met dit bijzondere familiehotel in Kaatsheuvel. Een onvergetelijke ervaring.

Origineel omdat:

  • Slapen met het hele gezin in het eerste 6-persoonsbed van Nederland!
  • Unieke daktuin waar je kunt spelen in speeltuintjes maar ook tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart kan spelen. Vervelen? Dat woord kennen ze hier niet.
  • Op loopafstand (500 meter) van de Efteling. Je auto parkeer je gratis bij het hotel. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ’s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten.

Wat je moet weten:

  • Geschikt voor 2 tot 8 personen per kamer.
  • Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Uitchecken voor 11.00 uur.
  • Geen huisdieren.
  • Zeer geschikt voor kinderen.
  • Gratis parkeren
  • Er is gratis wifi

Details:

GuestHouse Hotel Kaastheuvel is een bijzonder familiehotel. Kom slapen in het eerste
6-persoonsbed van Nederland. Gezellig met het hele gezin in één bed. Op de interactieve TV kun je jouw favoriete Netflix serie zien en elk bed zijn eigen oplaadstation voor mobiele devices.

In de Greenhouse Room vind je een tweepersoonsbed en voor de kids een avontuurlijk stapelbed. Maar ook 5 vrienden kunnen van deze kamer genieten. Het extra bed komt namelijk onder uit het stapelbed!

Verspreid door het hotel liggen daarnaast nog 8 bijzondere FarmHouse Rooms. Dit zijn grote kamers, sommigen wel meer dan 30m2 groot met heel veel leefruimte. Je kunt hier zelfs met families terecht tot wel 8 personen. Er zijn er ook die zijn ingericht als MiVa (MinderValide) kamers.

Buiten vind je een hele bijzondere daktuin. Hier staat een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen maar natuurlijk ook de volwassenen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Ook binnen spelen is uiteraar mogelijk. Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek ingericht en je vind er een keur aan gezelschapsspellen.

Nagenieten van een spannende dag in de Efteling doe je aan de bar, in de zithoek of buiten in de daktuin.

Op de benedenverdieping zit GuestHouse Kitchen. Hier kun je lekker lunchen, dineren en wordt ‘s ochtends het ontbijt geserveerd.

“Daar is hij dan, het 6-persoonsbed! De kinderen klimmen gelijk naar boven en vinden het geweldig!”
Lees hier onze review van deze originele overnachtingsplek

Omgeving:

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel ligt natuurlijk perfect ten opzichte van de Efteling. Het is maar 500 meter lopen en je kunt je auto gratis bij het hotel laten staan. Op de parkeerplaats is cameratoezicht aanwezig en ’s nachts wordt de parkeerplaats afgesloten. Superveilig dus. Er zijn ook een beperkt aantal fietsen beschikbaar trouwens.

Ook Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt op een steenworp afstand of geniet van een cultureel dagje in Tilburg of Den Bosch.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 85,- per nacht.

Pin It on Pinterest