Loading...

Bijzonder slapen met een groep in Houten Hooihuisjes

In alle st(r)aten Ravenstein (Noord-Brabant)
  • Tot 36 personen
  • Prijs vanaf € 1150,- voor een weekend
  • Privé veld voor voet/volleybal toernooi
  • Gezamenlijke speeltuin aanwezig

In de polder en weilanden van bij Ravenstein (Noord-Brabant) ligt een Houten Hooihuisjes Terrein voor jouw groep. Je kunt hier met een groep tot 36 personen op een bijzondere manier overnachten. Er ligt een enorm speelveld bij waar je een volleybaltoernooi of zeskamp kunt houden.

Houten Hooihuisjes Terrein

Op het terrein in Ravenstein, In alle St(r)aten genaamd, staan 4 houten hooihuisjes. Ze worden niet los verhuurd dus je hebt de complete locatie de gehele tijd tot je beschikking. De hooihuisjes zijn 25m2 en hebben twee verdiepingen. In iedere hooiberg kunnen 9 personen overnachten. Op de beneden verdieping vind je twee één-persoons bedstede’s en een zitje met tafeltje en twee tweepersoons slaapbanken. Je gaat met een vaste trap naar de tweede verdieping waar nog drie eenpersoons bedden staan. Zowel op de benedenverdieping als boven is meer dan voldoende ruimte om een camping bedje voor de allerkleinste bij te plaatsen.

Op het terrein bevindt zich een Finse Kota en een grote safaritent die als centrale ruimte dienst doet. Hier kun je met de gehele groep, dus max. 36 personen, koken, een spelletje spelen of gezellig keuvelen. Binnen vind je een professioneel 4-pits kooktoestel een koelkast, vaatwasser en natuurlijk alle serviesgoed, bestek etc. Indien gewenst kan het ontbijt, lunch of diner verzorgd worden. Kies maar van bbq tot buffet.

De douches, toiletten en wastafels (gescheiden voor dames en heren) zijn in een splinternieuw gebouw en is uiteraard ook exclusief voor je eigen gezelschap. Het water van de douches wordt opgewarmd door zonne-energie en de toiletten doorgespoeld met grondwater. Allemaal heel groen dus.

Op het eigen terrein heb je een enorm privé veld voor voetbal- of volleybaltoernooien, zeskamp of andere activiteiten. Ook is er nog een gezamenlijke speeltuin met trampoline en zandbak op het terrein te vinden. Trek je er liever op uit? In de omgeving is voldoende te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een solextochtje?

Dit bijzondere Houten Hooihuisjes Terrein van ‘In alle st(r)aten’ is echt een hele leuke plek als jij met je groep vrienden of familie een originele groepsaccommodatie zoekt.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 1050 euro voor één nacht. Prijs vanaf 1150 euro voor een weekend (exclusief bijkomende kosten).

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest