Loading...

Bijzondere Bed & Breakfast in een Fort!

Bed & Breakfast Fort Bakkerskil Nieuwendijk (Noord-Brabant)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 90,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • inclusief ontbijt

Boek direct online via Booking.com
Geen vooruitbetaling nodig. Betaal bij de accommodatie.Booking.com

In een fort in Nieuwendijk kun je overnachten bij Bed & Breakfast Fort Bakkerskil. Het voelt hier echter niet aan als een kil fort, integendeel; het verblijf is van allerlei moderne gemakken voorzien.

B&B Fort Bakkerskil

Het fort is een rijksmonument en is smaakvol ingericht. Dit zie je zelfs terug in de kleinste details. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming en een aantal van een eigen badkamer. Behalve kamers, zijn er ook de slaapzalen. Deze zijn voorzien van de gedeelde badkamer. Bijzonder is dat de verwarming en warm water worden gegenereerd met houtsnippers. Deze zijn dus C02-neutraal. Erg fijn: elke ochtend wordt er een overheerlijk ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtruimte.

De omgeving

Nieuwendijk ligt vlakbij het Nationale Park De Biesbosch. Dit ligt op slechts een kwartiertje rijden vanaf het fort. Als je liever naar de stad wil, dan bereik je Utrecht en Rotterdam al in 30 minuten. Natuurlijk kunnen jullie het ook dichter bij de B&B zoeken. De omgeving leent zich namelijk erg goed voor wandelen, vaartochtjes en culturele uitstapjes. Fort Bakkerskil informeert je graag over de mogelijkheden.

Origineel overnachten:

Prijs begint vanaf € 90,- euro per nacht.

Pin It on Pinterest