Loading...

Bijzondere boomhutovernachting in Drenthe

Camping 't Vlintenholt Odoorn (Drenthe)

Camping ‘t Vlintenholt in Drenthe is sinds kort de trotse eigenaar van een heuse boomhut! Je kunt hier op hoogte overnachten midden in de bossen van Odoorn. Een leuke get-a-way voor twee!

Camping ‘t Vlintenholt

De camping ligt midden in een natuurgebied dus rust en natuur is verzekerd! Ook de boomhut staat op een rustige plekken midden tussen de bomen. Op de begane grond is een terrasje gecreëerd. Omdat je onder de boomhut zit, is het hier ook met regen heerlijk zitten. Ga je de trap op dan kom je het tweede zitje tegen. Hier zit je op ‘boomniveau’ waardoor je prachtig uitzicht hebt tussen de takken en bladeren van de bomen door.

Binnen in de boomhut vind je een klein keukentje met koelkast en gastoestel. Je kunt hier dus letterlijk op hoog niveau koken! Verder een heerlijke bank die je ‘s avonds makkelijk kunt ombouwen naar een goed bed. In de boomhut zijn twee 1-persoonsdekbedden en kussens aanwezig. Zelf hoef je alleen maar twee 1-persoonsdekbedhoezen en kussenslopen mee te nemen. En een 2-persoonshoeslaken.

De sanitaire voorzieningen vind je 30 meter verderop op de camping. ’s Ochtends kun je vers afgebakken broodjes halen en heerlijk oppeuzelen op je balkon tussen de bomen.

Camping ’t Vlintenholt is een gezellige, natuurrijke camping. Wifi is beperkt beschikbaar waardoor je alle tijd hebt voor elkaar. Er lopen mooie wandelroutes in de omgeving die over de camping komen en de mountainbike routes starten op anderhalve kilometer van de camping. Op loopafstand van de camping vind je uitkijktoren en theehuis Poolshoogte. Leuk om naar toe te wandelen. Wil je meer cultuur? In de omgeving zijn diverse musea, markten, dierenparken en natuurlijk Emmen!

Origineel Overnachten

Prijs vanaf € 50- per nacht voor 2 personen, gratis gebruik warm water en exclusief toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n.

Pin It on Pinterest