Loading...

Bijzondere groepsaccommodatie in een kerk

Kerkje van Gasselternijveen Gasselternijveen (Drenthe)

Het Kerkje van Gasselternijveen (Drenthe) is meer dan 150 jaar oud. Vroeger klonken hier de gebeden en kerkelijk gezang. Tegenwoordig wordt het kerkje gevuld met vrolijke stemmen en gelach. Het kerkje is namelijk omgebouwd tot een 4 sterren luxe groepsaccommodatie. Een bijzondere plekje voor een origineel familieweekend bijvoorbeeld.

Het Kerkje van Gasselternijveen

Je kunt tegenwoordig met 18 personen comfortabel overnachten in het gerestaureerde kerkje. Met behoud van oorspronkelijke elementen is hier een nu een luxe groepsaccommodatie gecreëerd. Zelfs met overdekt privé zwembad en sauna. Waar kun je nou zwemmen in een kerk!?

Op de galerij, waar vroeger het kerkorgel stond, is nu de ruime woonkamer gesitueerd. Een heerlijke lichte ruimte door de oorspronkelijke lichtbeuk en het hoge koepelgewelf. Lekker bijkletsen, een spelletje spelen of relaxen. Banken en fauteuils genoeg. Je vindt hier tevens een keukenblok zodat je voor een hapje of een drankje niet naar de keuken hoeft.

Met z’n allen aan een lange tafel ontbijten, lunchen en dineren, dat hoort natuurlijk bij een weekje of weekendje weg met de hele familie of met vrienden. De gezellige eetkamer grenst aan de keuken en is compleet ingericht voor 18 personen. En bij mooi weer kun je ook buiten in de tuin eten. De keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien en bemeten voor veel personen.

In Het Schip, het gedeelte van de kerk waar vroeger de kerkgangers zaten, vind je nu zes 2-persoonskamers en twee 3-persoonskamers. Door de typische kerkramen kijk je vanuit de slaapkamers op de tuin. De helft van de kamers beschikt over eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

En dan wat deze toch al bijzondere groepsaccommodatie nog extra origineel maakt; achter de kerk vind je een privé binnenzwembad (6,5 bij 3,5 meter) inclusief sauna en relaxruimte. Verder is er nog een aparte ruimte met een poolbiljart, voetbal- en tafeltennistafel. In de afgeschermde tuin bevindt zich nog een trampoline. Je hoeft het huis niet uit dus. Maar dan mis je weer de bijzondere omgeving. In de nabijheid van Gasselternijveen vind je prachtige natuur, het Hunnebedcentrum interessante cultuur (Assen). Keuzes, keuzes, keuzes….

Meer informatie over het Kerkje van Gasselternijveen.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 1.225 euro voor een weekend.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest