Tips

3x overnachten in hetzelfde dorpje op de Veluwe


dinsdag 12 november 2019

Met nog geen 1.700 inwoners is het eigenlijk maar een klein dorpje, maar wél een om ‘u’ tegen te zeggen! In het Gelderse Hoenderloo, dat midden op de Veluwe ligt, kun je op drie wel hele originele plekken de nacht doorbrengen. Zowel letterlijk als figuurlijk vormt ‘dichtbij de natuur zijn’ het devies op deze campings. Klein én groot en voor jong én oud!

3x overnachten in hetzelfde dorpje op de Veluwe

1. In een holle boomstam

Zo slaap je op Camping de Pampel in een holle boom, douche je in een heus ‘spetterbos’ en word je wakker met kwetterende vogels om je heen. In de boomstam past exact één groot bed, waar je met het hele gezin op wegdroomt. Als dat geen gezellige nacht wordt! En daarbij is het tevens altijd feest óp de camping. Zo is er een gevarieerd recreatieprogramma, vind je er twee zwembaden, een theater en een speelburcht.

1. In een holle boomstam

2. In een DrakenEi

Ook in het drakennest van Camping ‘t Schinkel slaap je met maximaal twee volwassenen en twee kinderen samen in één groot bed. Het reusachtige drakenei is een te gekke uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Neem een frisse duik in de ‘Hofvijver’, aai de dieren in de ‘Koninklijke stallen’ of maak een lange wandeling. Bij thuiskomst is het gezellig chillen en spelen in de ‘Zolder der Herinneringen’.

2. In een DrakenEi

3. In een droomboom

Wanneer je wel te porren bent voor een overnachting op hoogte zit je goed op vakantiepark Landal Miggelenberg. Daar klim je namelijk via een houten trap naar een boomwoning op drie meter boven de grond. De knusse boomhut is luxueus en met een woonkamer, een zit- en eethoek, een gashaard, een flatscreen televisie, een open keuken, comfortabele bedden en riant sanitair, van alle gemakken voorzien. En niet te missen: vanaf het terras zoeven de kids vanuit het boomhuis met een glijbaan naar beneden. Gaaf!

3. In een droomboom

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht