Tips

Boek een verassingsweekend op de boerderij


donderdag 8 september 2022

Geniet van het onbekende en boek een verassingsweekend op de boerderij. Bij Boerenbed boek je nu een boeren glamping vakantie naar bestemming onbekend op maximaal 2 uur rijden van jouw huis. Maak je agenda vrij, pak je koffers en laat het lot bepalen!

Boek een verassingsweekend op de boerderij

Er zijn drie verassingsweekenden beschikbaar eind september en in oktober.


30 september t/m 3 oktober
7 oktober t/m 10 oktober
14 oktober t/m 17 oktober

Misschien wandel jij één van deze weekenden wel met een alpaca, help je mee met de koeien te voeren of geniet je van de adembenemende uitzichten in de Ardennen

Hoe werkt het?

Je verblijft 3 nachten op één van de Boerenbed boerderijen op maximaal 2 uur rijden van jouw woonplaats. Wanneer je online je avontuur hebt geboekt, kan het aftellen én de voorpret beginnen. Eén week voor vertrek ontdek je waar de reis naar toe gaat. Na de onthulling krijg je alle info die je nodig hebt en dan kun je de route naar je boerderij uitstippelen en kan de echte voorpret beginnen.

Slapen in een Tenthuisje

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit. De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Slapen in een Tenthuisje

Boek jouw verassingsweekend

Ben je enthousiast geworden naar deze boerenbestemming onbekend? Boek dan snel jouw avontuur via onderstaande link lees je alle informatie.

> Lees hier alles over hét verrassendste weekendje weg


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht