Tips

Grote & (té)gekke vakantiehuizen exclusief voor gezinnen


woensdag 13 januari 2021

Nu het door de Corona maatregelen niet mogelijk is om met meerdere huishoudens te verblijven zijn veel grote (en té gekke) vakantiehuizen die normaal perfect zijn voor een familieweekend of vriendinnenuitje nu exclusief beschikbaar voor gezinnen. En vaak tegen aantrekkelijke prijzen. We delen 8 tips.

Grote & (té)gekke vakantiehuizen exclusief voor gezinnen
Slapen in een Kerk in Friesland

Slapen in een Kerk in Friesland

De dorpskerk van Easterwierrum is omgebouwd tot luxueus vakantieverblijf voor maximaal tien personen. Hier geniet je van de ruimte en het uitzicht over de weiden, komt tot rust in de ruime tuin met oude fruitbomen en slaap onder de preekstoel.

Bungalow met privé zwembad

In het Drentse Midlaren vind je deze bijzondere bungalow. Dit huisje hoef je het hele verblijf niet uit want je hebt hier namelijk een eigen zwembad in je bungalow. Ideaal nu de zwembaden gesloten zijn. Er is een 8 en een 10 persoonsbungalow met privé zwembad.

Bungalow met privé zwembad
Bungalow met privé zwembad

Luxe loft in voormalig militair ziekenhuis

Een luxe loft (voor maximaal 10 personen) met tuin en een hekje waardoor je zo naar het strand wandelt. Het kan gewoon in Oostende. Villa Plage huist in een van de authentieke ziekenzalen van het vroegere Militair Hospitaal. Stijlvol gerenoveerd, zonder aan karakter in te boeten. Voorzien stevige bakstenen muren dus en helder ingericht met robuuste materialen. De vakantiewoning ligt aan de duinen met een bewaakt strand van Oostende. 

Luxe loft in voormalig militair ziekenhuis
Loft in voormalig militair ziekenhuis in Oostende

Vakantiewoning in een Fort

Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het afgesloten defensieterrein van weleer is nu een groen, gastvrij eiland met een bijzonder vakantiehuis voor 6 personen

Vakantiewoning in een Fort
Fort aan de Klop

400 Jaar oude boerderij vlakbij zee

Vlakbij de zee geniet je met het hele gezin van luxe, rust en wellness! Kom lekker tot rust in dit vakantiehuis gesitueerd in een mooie 400 jaar oude boerderij vlakbij Noordwijk en Zandvoort. Met een wellnesshoek in de achtertuin!

400 Jaar oude boerderij vlakbij zee
Vakantiewoning Ruigenhoek in De Zilk

Hondekop trein

Een icoon uit de Nederlandse treingeschiedenis voor maximaal 10 personen. Vanwege de kenmerkende vorm van de neus van deze elektrische treinen worden ze officieus aangeduid als Hondekop. Treinstel 375 stond voor kort in Verkeerspark Assen maar is nu te boeken als té gekke slaapplek.

Hondekop trein
Hondekop in Wieringerwerf

Voormalige basisschool

Ga terug naar je schooltijd en overnacht in een volledig gerenoveerde, bijna honderd jaar oude basisschool in het Friese De Veenhoop. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen.

Voormalige basisschool
Voormalige basisschool in het Friese De Veenhoop

Schaapskooi in Twente

Op deze oude boerenhoeve in Hezingen kun je nostalgisch overnachten in een echte Schaapskooi. Deze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 10 personen.  Het afwisselende Twentse landschap met bossen, heuvels, beekjes, weilanden, heide en historische boerderijen maken ieder buitenland overbodig. 

Schaapskooi in Twente

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontdekkingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer bijzondere groepsverblijven. Voor als het wel weer kan vind je hier onze collectie met de meest bijzondere groepsaccommodaties.

 

Laat je inspireren door onze tips en vergeet ons niet te volgen op Instagram of Facebook voor onze laatste vondsten en het nieuwste aanbod.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht