Tips

In een tent kamperen niets voor jou? Wedden van wel!


vrijdag 15 november 2019

Zeulen met tentstokken is passé wanneer je jouw vakantiekamp opzet op de volgende plekken. En daarbij hoef je het kamp niet eens zelf op te bouwen, want alles staat al voor je klaar. Ouderwets kamperen in een hedendaags luxueus jasje is wat de klok slaat. We garanderen je: in deze drie oorden worden al je kampeerverwachtingen overtroffen. Op een positieve manier welteverstaan! Zelfs de grootste anti-kampeerder wil hier wél logeren.

In een tent kamperen niets voor jou? Wedden van wel!

In een royal lodge – Frankrijk

Het is koninklijk kamperen in een luxe designtent op camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze. Zestig vierkante meter woongenot, ínclusief twee badkamers, laten je hier vakantie vieren in stijl. Zie jij jezelf ook al croissants eten aan de fraaie koloniale eettafel, chillen op de moderne loungebank die gemaakt is van bananenbladeren en slapen op comfortabele bedden onder Egyptisch satijnen beddengoed? Om nog maar niet te spreken over de flatscreen tv die er gewoon aan de muur hangt. Glamping ten top, als je het ons vraagt.

In een tenthuisje – Noord-Holland

Voor luxueuze kampeertaferelen hoef je niet per se de grens over. Op camping Geversduin in Castricum slaap je bijvoorbeeld gewoon op échte bedden in een tent. Of beter gezegd: een tenthuisje. Want met op maat gemaakte steigerhouten meubelen, een eigen toilet én een open keuken met een vierpits-gasstel, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat, doet deze plek echt niet onder voor je eigen huis. Voor een warme douche loop je eenvoudig naar de verwarmde sanitairgebouwen vlakbij. Wat geen straf is in deze natuurlijke omgeving met bos en duinen.

In een tenthuisje – Noord-Holland

Een coco – Zuid-Holland en Zeeland

Camping Paardenkreek in het Zeeuwse Kortgene en camping Het Delftse Hout in Delft bieden beiden een zogenoemd coco-concept aan. Een Coco kun je betitelen als weelderig toeven in een stulpje dat een kruising vormt tussen een tent en een caravan. Je hebt de beschikking over een echt bed, loungestoelen en een picknicktafel. Daarbij zijn de beide campings ideaal gelegen op een plek waar je zowel de rust als gezellige reuring gemakkelijk opzoekt. Ook hier ga je zonder gehannes met tentstokken een top kampeervakantie tegemoet!

Een coco – Zuid-Holland en Zeeland

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht