Tips

Last van vliegangst? Hier durf je wel in te stappen!


vrijdag 15 november 2019

Behoor jij – net als vele anderen – tot de groep mensen die het niet echt op vliegen hebben? Op de volgende drie locaties vlieg je linea recta naar dromenland zonder letterlijk van de grond te komen. Get ready for take off zonder dat je de stoelriem vast hoeft te klikken. Je medicatie tegen vliegangst kun je gewoon lekker thuis laten! Houd er echter wel rekening mee dat je een héle bijzondere overnachting tegemoet gaat.

Last van vliegangst? Hier durf je wel in te stappen!

1. In een luchtballon

In het Brabantse Haren slaap je met vier tot twintig personen in de mand van een heuse luchtballon! Sowieso leent de omgeving van het Groene Woud en de Loonse en Drunense Duinen zich perfect voor een ballonvaart. Zeker doen dus zodra je hier vertoeft! De twee vakantiehuizen van BallonAIRpoort zijn zowel los van elkaar als gezamenlijk te huur. En met het interieur in een ballonvaart-thema is één ding zeker: je zal hier slapen als een wolk!

1. In een luchtballon

2. In een helikopter

Zie je wakker worden in een echte Britse Royal Air Force heli wel zitten? En kun jij  daarbij het strand en de zee op loopafstand ook wel waarderen? Ga dan naar de Noord-Hollandse Camping Land uit Zee! Wieringerwerf ademt het ultieme kampeeravontuur. De helikopter is ingericht als tweepersoonsbed, waarin je languit tv kijkt of warm tegen elkaar aankruipt. Buiten vind je een overdekt terras met een eenvoudige buitenkeuken. Ideaal om een lekker maal te koken en een eigen kopje koffie te zetten.

2. In een helikopter

3. In een vliegtuig

In het Zuid-Hollandse Vlaardingen vind je dit bijzondere vliegtuig. Tijdens je verblijf in het Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’ ben je met je hoofd in de wolken en toch met beide benen op de grond. In het vliegtuig is ruimte voor vier personen. Het is er hartstikke leuk én heel bijzonder voor een gezin!

3. In een vliegtuig

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht