Tips

Overnachten middenin de natuur: 3 hotspots


vrijdag 15 november 2019

Je kunt slapen in de natuur, maar ook slapen IN de natuur. Het verschil? Bij het een staat je accommodatie op een plek omgeven door groen, bij het ander is je accommodatie daadwerkelijk gemaakt van natuur. En soms, als je geluk hebt, heb je zelfs een combinatie van beiden. Als dat niet bijzonder is?! We selecteerden drie bijzondere natuur hotspots voor je!

Overnachten middenin de natuur: 3 hotspots

Boomhut met hottub & sauna – Belgische Ardennen

Er even tussen uit voor een paar dagen met je geliefde? In deze unieke Boomhut is het op en top romantisch genieten. Midden in de Belgische Ardennen met veel outdoor mogelijkheden. Of doe lekker helemaal niks en geniet van het uitzicht over de omgeving in de hottub op je privé terras. De boomhut is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2 personen. Het heeft een knus woongedeelte met een kitchenette en een gezellig zitgedeelte. 

Boomhut met hottub & sauna – Belgische Ardennen

In een duinhotel aan zee – Zeeland

Voor wie denkt dat slapen aan het strand alleen kan in een strandhuisje, hebben we nieuws: er zijn meer mogelijkheden! En hoe, want in Duinhotel Tien Torens in het Zeeuwse Zoutelande slaap je op een plek die bijna niet opvalt in de omgeving. Het duurzame hotel staat op de hoogste duin van Zoutelande en is, net als de duin, zelf ook begroeid met helmgras. Wanneer je ‘s ochtends je gordijnen open doet krijg je een prachtig uitzicht over de omringende natuur, en je hoeft maar een duin over te lopen en je bent al op het strand.

In een duinhotel aan zee – Zeeland

In een zwerfhut – Veluwe

Ook op de Veluwe zit je goed voor een bijzondere natuuraccommodatie. Neem deze bijzondere houten zwerfhut bijvoorbeeld: deze is in samenwerking met Natuurmonumenten gebouwd van duurzaam hout uit het naastgelegen bos. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnen is alles van hout gemaakt. Daarnaast heeft het stulpje een dak van mos en heide. De zwerfhut ligt aan de rand van Camping de Wije Werelt in Otterlo, zodat je direct uitzicht op de aangrenzende natuur hebt.

In een zwerfhut – Veluwe

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht