Tips

Plekken waar je de hele vakantie wel wilt verblijven


dinsdag 12 november 2019

Geen nachtje of weekend weg: in deze originele kampeerplekken wil je het hele seizoen wel verblijven!

Plekken waar je de hele vakantie wel wilt verblijven

Kamperen in een Indiase tent

Om te weten hoe het is om in een Indiase tent te overnachten hoef je helemaal niet helemaal naar India! In het Drentse Witteveen vind je dit mooie exemplaar. De oorsprong van deze tent in het Maharadja-tijdperk, toen de traditionele tenten door hen werden gebruikt als overnachtingsplek tijdens de verblijven buiten de paleizen. De tent is volledig ingericht en bevat alle benodigdheden die een onbezorgde vakantie garanderen. Hier hou je het wel even uit!

Kamperen in een Indiase tent

Luxe kamperen in de duinen van Texel

Wil je met het hele gezin kamperen, maar heb je geen zin om een tent op te zetten en te slapen op een luchtbed? Sinds kort vind je op Texel een aantal luxe safaritent in de duinen van Camping Landal Sluftervallei. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen veranda met vrij uitzicht over de duinen. Meer heb je niet nodig voor een topvakantie!

Luxe kamperen in de duinen van Texel

Knus kamperen in Zeeland

Ook in Zeeland wordt kamperen tot een nieuw niveau gebracht. In ‘Strandpark De Zeeuwse Kust’, gelegen aan de voet van de duinen van Renesse, kun je glamperen in een Jutter; een houten huisje met een dak van tentdoek. Het gevoel van kamperen, mét luxe en comfort

Knus kamperen in Zeeland

Overnachten in een Yurt

Een moderne Kirgizische yurt waar je de weldaad van het leven in een ronde ruimte kunt beleven... Een hemelse ervaring! Zomer én winter. De Yurt staat in de verste hoek van het weiland van een FarmGlamping. In en om de yurt heb je alle privacy. Weids uitzicht vanaf een intiem terras met eettafel en loungestoelen. De unieke inrichting en alle leuke extra's maken dit tot een droomhuis op yurt-formaat!

Overnachten in een Yurt

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht