Trends

4x heerlijk slapen in vervoersmiddelen


dinsdag 12 november 2019

Ben jij zo iemand die altijd meteen slaapt in de auto of trein? Of lukt je dat nooit, maar zou je graag toch wél eens lekker willen kunnen tukken in een auto? Dan is dit lijstje wat voor jou. Want in deze auto, brandweerauto, beachbus én dubbeldekker slaap je gegarandeerd als een roos!

4x heerlijk slapen in vervoersmiddelen

Slapen in een auto

In het V8 Hotel in het Duitse Stuttgart moet je zijn als je houdt van auto’s. Dit hele hotel is in autostijl en alle kamers hebben een ander autothema. En in een aantal kamers slaap je ook daadwerkelijk in een heuse bolide! In de Mercedez Benz kamer bijvoorbeeld, waar een auto is omgebouwd tot heerlijk hotelbed.

Slapen in een auto

Dromen over brandjes blussen

Bij Jan Klaassen Dromenland in Gelderland kun je met het hele gezin slapen in een helikopter. De kinderen mogen zelfs een brandweerpak aandoen en het kampvuur uitblussen. En ‘s nachts droom je heerlijk over het heldhaftige leven van een brandweerman.

Dromen over brandjes blussen

Kamperen in een Beachbus

Op Camping de Lakens bij het Bloemendaalse strand kun je slapen in een beachbus. De bus staat geparkeerd in een duinpan, op een steenworp afstand van het strand. Hier slaap je gezellig in een stapelbed na een dagje surfen of zonnen in Bloemendaal.

Kamperen in een Beachbus

Dubbel plezier in de dubbeldekker

In België kun je overnachten in een ouderwetse Britse dubbeldekker. Op Camping de la Semois staat deze rode Bristol Lodekka uit 1966. De bus rijdt niet meer dus je kunt in alle rust slapen.

Dubbel plezier in de dubbeldekker

Meer spannende en leuke overnachtingen met de kids?

Neem een kijkje op onze Kid's-choice pagina! Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht