Trends

Comfortabel slapen in een vliegtuig: hier kan het!


donderdag 21 november 2019

Geen beenruimte, een irritante buurman, een huilende baby naast je, een stewardess die je wakker maakt om te eten… Slapen in een vliegtuig, in ieder geval in economy class, is over het algemeen niet erg comfortabel. Na een vlucht voel je je vaak helemaal gebroken en verre van uitgerust. Maar gelukkig kun je tegenwoordig ook in alle luxe overnachten in een dergelijk toestel, zónder de kosten van een duur ticket!

Comfortabel slapen in een vliegtuig: hier kan het!

1. Luxe vliegtuigsuite

Op Vliegveld Teuge kun je overnachten in een luxueuze en comfortabele vliegtuigsuite. Je slaapplek is maar liefst 40 meer lang en van alle gemakken voorzien. En dat in een vliegtuig! De volledig uitgeruste cockpit is in originele staat gehouden en je hebt een spectaculair uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld.

1. Luxe vliegtuigsuite

2. Vliegtuig met verkeerstoren

Op Camping Land uit Zee in Noord-Holland boek je een originele overnachting die leuk is voor jong en oud! Hier krijg je een vliegtuig én een verkeerstoren voor de prijs van een. Slapen kan in het vliegtuig en koken doe je in de verkeerstoren.

2. Vliegtuig met verkeerstoren

3. Slapen in een oude Fokker

In het Brabantse Hoogerheide staat een Fokker F27 uit 1961. Deze vliegt niet meer, maar is omgebouwd tot een luxe suite voor twee personen. De cockpit is nog helemaal in tact. En het mooie is: je mag hier overal aanzitten! Trek de pilotenjas aan zet de pet op zodat je je echt even een piloot waant. Ander pluspunt: het vliegtuig bevat ook nog een sauna!

3. Slapen in een oude Fokker

4. Vliegtuigavontuur met het hele gezin

Met het hele gezin origineel overnachten? Dat kan in het vliegtuig bij Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’ in Vlaardingen! Het toestel is klein maar knus ingericht, inclusief comfortabele zitbanken binnen én buiten.

4. Vliegtuigavontuur met het hele gezin

5. Duits marinevliegtuig

Heb je ooit bedacht om te slapen in een voormalig Duits marinevliegtuig? Waarschijnlijk niet, maar het kan bij City Resort Hotel Mill! Aan de buitenkant is het een oud vliegtuig, maar aan de binnenkant vind je twee luxe suites. Het vliegtuig bevindt zich op acht meter hoogte; je krijgt hier bijna het gevoel dat je echt vliegt!

5. Duits marinevliegtuig

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht