Trends

De 15 meest bijzondere nieuwkomers van 2020


woensdag 30 december 2020

Een bijzonder jaar komt ten einde. Een jaar waarin reizen soms lastig was maar we desondanks toch ook weer veel unieke overnachtingen hebben kunnen toevoegen aan ons aanbod. Daarom dit overzicht met de 15 meest bijzondere nieuwkomers uit 2020. Deze (té) gekke slaapplekken kunnen op je verlanglijstje voor 2021!

De 15 meest bijzondere nieuwkomers van 2020
De Bossche Kraan

Dubbeldekkerbus in het bos

Aan de rand van ons bos in het Drentse Geesbrug staat deze omgebouwde dubbeldekker stadsbus. Een prachtig uniek onderkomen voor 5 personen, met uitzicht over het boerenland. 
> Naar deze dubbeldekker

Dubbeldekkerbus in het bos

Een hele kerk voor jezelf!

Een bijzonder ‘pop up’ concept: zonder aantasting van de waarden van de kerk is een knusse ‘huiskamer’ gecreëerd waar je kunt overnachten. Door jouw overnachting draag je bij aan het voortbestaan van iconische kerkgebouwen en hun verhalen.
> ​Slapen in een kerk

Een hele kerk voor jezelf!

Voormalige cementtanker met sauna

Een bijzonder verblijf op een recent gerenoveerde voormalige cementtanker in Amsterdam. Het voorste deel van het schip is een luxe B&B met stoomdouche, sauna en home cinema.
> Meer informatie over de cementtanker

Voormalige cementtanker met sauna

Eilandhuisje

Ervaar het eilandleven op de Marker Wadden. Ontdek tijdens je verblijf in één van de Eilandhuisjes dit nieuwe stukje Nederland in het Markermeer.
> Naar het Eilandhuisje in het Markermeerer

Eilandhuisje

Kamperen in een oude veevoedersilo

Dit architectonische object heet Val Ross, wat Zweeds is voor Walrus, en staat in Rotterdam. Het is gemaakt van een oude veevoedersilo. Het object kan zowel van binnen als van buiten worden afgesloten.
> Meer informatie over Val Ross

Kamperen in een oude veevoedersilo

Havenkraan die je zelf kunt draaien

Een luxe tweepersoons hotelkamer bovenin de voormalige havenkraan van 's-Hertogenbosch. Prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. En het uitzicht bepaal je zelf want de Kraan is draaibaar. 
> Naar de Bossche Kraan

Havenkraan die je zelf kunt draaien

Luxe houseboat

Slapen in heerlijke bedden, genieten van een knapperend vuurtje in de houtkachel, ’s ochtends een duik nemen vanaf je eigen zwemdek, koffie drinken op je privédek, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, vanuit de hangmat genieten van de avondzon... Dat is een verblijf op deze luxe houseboat in Bodegraven.
> Meer informatie over deze houseboat

Luxe houseboat

Eco cottage aan het Grevelingenmeer

Je eigen knusse eco-vriendelijke tiny house aan het water. Middenin de natuur, weg van alle drukte. Hier kom je pas echt tot rust. Het huis van de buren staat ver genoeg weg om je volledig vrij te voelen.
> Bekijk alle Eco cottages

Eco cottage aan het Grevelingenmeer

Gipsywagen met sauna en jacuzzi

Deze bijzondere Gypsywagen komt uit 1953. In de wagen woonde een rondreizende circusfamilie uit Polen. De hele wagen is opgeknapt en afgewerkt met de authentieke details van vroeger. In de eigen tuin van de gypsywagen staat een wijnvat podsauna en jacuzzi.
> Naar deze Gipsywagen

Gipsywagen met sauna en jacuzzi

Bushbox

Een bijzonder Tiny house gelegen in een oase van rust en volledig omgeven door het groen (de Bushbox ligt op een domein met een totale grootte van 1 hectare op 20 km van Antwerpen). Hier slaap je tussen de eekhoorns, vogels en reeën.
> Bekijk alle foto's van de Bushbox

Bushbox

Dromecamper

Deze klassieke oldtimer Mercedes is omgebouwd tot een uniek vakantiehuisje op wielen. Onder de stretchtent is het heerlijk toeven en tot rust komen.
> Naar deze bijzondere camper

Dromecamper

Boomhut bij de Stoerste Speeltuin van Drenthe

Een bijzondere boomhut die aan een Klimpark en Outdoor Belevingspark ligt. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen.
> Slapen in een boomhut

Boomhut bij de Stoerste Speeltuin van Drenthe

Paardenstal

In het Brabantse Sprang-Capelle slaap je in de voormalige paardenstal van Dirkje en Xanthos die is omgetoverd tot een super knus verblijf.
> Bekijk alle foto's van de Paardenstal

Paardenstal

Pioniershuisje

Dit bijzondere Pioniershuisje is gelegen in de voormalige tuinen van de tuinbouwschool in Frederiksoord. Sterrenkijken en cloudspotting vanuit je bed, chillen in de hangstoel tussen openslaande deuren en staren in het kampvuur of houtkachel.
> Naar dit Pioniershuisje

Pioniershuisje

Houseboat in de haven van Grou

Genieten vanaf je eigen buitenterras op deze luxe houseboat op het mooiste plekje van Grou in Friesland.
> Bekijk deze houseboat in Friesland

Houseboat in de haven van Grou

Meer inspiratie?

Naast deze bijzondere nieuwkomers uit 2020 hebben we nog veel meer unieke overnachtingen in ons aanbod. Ontdek ze allemaal!

> Naar alle originele overnachtingen


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht