Loading...
21 december 2016#

Dit zijn de populairste accommodaties van 2016

Deze (té) gekke slaapplekken waren in 2016 favoriet bij onze bezoekers:

Sterrenkubus

Sterrenkubus

Bijzonder overnachten in knusse huisjes in het Overijsselse Lattrop-Breklenkamp. Dankzij een raam naar de sterrenhemel op het dak slaap je hier onder de sterrenhemel.

Love Bubble liefdesnestjes

Romantisch overnachten in een Love Bubble

Een super-romantische plek voor verliefde stellen. De Love Bubbles vind je op diverse plekken in het land en bieden alles wat je nodig hebt om samen met je geliefde 21 uur (of langer) onder te duiken en pas aan het einde van je verblijf weer tevoorschijn te komen.

Hobbitwoning

/sprookjesachtig-slapen-in-een-hobbitwoning/

Half onder een heuvel overnacht je in de schoot van moeder aarde. Geïnspireerd op de sprookjesachtige huisjes van de Hobbits staat een replica Hobbitwoning in Castricum waar je super-origineel kunt overnachten.

Duurzame Zwerfhut op de Veluwe

Zwerhut op de Veluwe

In samenwerking met Natuurmonumenten zijn deze zwerfhutten gebouwd met hout uit het aangrenzende bos. De gehele inrichting is hier van hout, zelfs de lampen.

Boomsuite

Boomsuite

Deze Boomsuites in Flevoland zijn geen gewone boomhutten maar luxe suites die aanvoelen als een moderne hotelkamer in de bomen.

Vliegtuig

Vliegtuigsuite

Op vliegveld Teuge tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer heb je dit gehele vliegtuig tot je beschikking compleet met bubbelbad en infrarood sauna.

Kampeervlot

Kampeervlot

Per kano peddel je naar je eigen kampeervlot, ver weg van alle drukte en verscholen tussen het riet. De hutten zijn niet over land te bereiken.

Hidden House

Hidden house

Dit luxe vakantiehuisje is ontworpen door een kunstenaar. Optisch lijkt dit een klein schattig vakantiehuisje maar het grootste gedeelte zit onder de grond. Hier vind je zelfs een complete thuisbioscoop.

Ecolodge

Ecolodge in de Biesbosch

Een drijvende hotelkamer in de Biesbosch. Dichterbij de natuur kun je in Nederland bijna niet komen.

> Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen

Pin It on Pinterest