Loading...

Glamorous kamperen in een Hybridloge

Hybridlodge Clever - Vacanceselect Diverse locaties in Europa
  • Geschikt voor 5 personen
  • Vanaf € 198,- per week
  • Ideale mix van een stacaravan en tent

Een lekkende tent of midden in de nacht met je wc-rol blindelings het wc-hokje zoeken… Altijd al eens willen kamperen, maar houdt het gebrek aan luxe je toch tegen? Dan wordt het hoog tijd dat je kennis maakt met het fenomeen ‘glamping’. Het is kamperen, maar dan op glamoureuze wijze. Je verblijft in een tent, tipi, lodge of je kunt het zo gek niet verzinnen, maar krijgt hierbij wel de luxe van een hotelkamer. Op meerdere plekken in Italië kun je kennismaken met deze nieuwe manier van kamperen, in de zogeheten Hybridlodge Clever.

Kamperen in een Hybridlodge Clever

De Hybridlodge Clever is geschikt voor maximaal vijf personen en dus ideaal voor het gezin of een gezellige vriendengroep. De lodge is een combinatie van een luxe stacaravan en tent. Op het eerste gezicht oogt het wellicht als een eenvoudige, houten bungalow, maar niets is minder waar. De Hybridlodge Clever beschikt in de stacaravan over airconditioning en de kachel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

In het tentgedeelte van de accomodatie bevindt zich het woongedeelte, waaronder een keuken met zithoek, grote koelkast en een gezellige rondzit. In de stacaravan vind je twee slaapkamers en een badkamer met luxe douche, grote spiegels en moderne wastafel en toilet. Als klap op de vuurpijl, beschikt de lodge ook nog over een ruime veranda met een tafel, vier stoelen en een parasol. Deze veranda kan ook gedeeltelijk worden afgeschermd met het tentdoek. Onderlinge verschillen in indeling tussen de lodges zijn natuurlijk niet uitgesloten.

Deze luxueuze lodges bevinden zich verspreid over een aantal campings in Italië. Dit zijn plaatsen zoals de Adriatische kust, het vrij noordelijke Gardameer en Toscane en ook het Italiaanse eiland Sardinië in de Middellandse Zee. Daarnaast staat er in Kroatië ook een camping die de lodges aanbiedt, in het plaatsje Kvarner.

Meer informatie over de Hybridlodges en de campings waar ze staan

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 198,- euro voor een week

Pin It on Pinterest