Loading...

Glamorous overnachten op een Jetset vakantieschip

Christina Onassis Yachthotel Rotterdam (Zuid-Holland)

Een jetset gevoel krijg je niet alleen in het buitenland, maar kan je ook binnen Nederland ervaren. In Rotterdam ligt namelijk het voormalige jacht van de internationaal beroemde Christina Onassis. Je kunt hier overnachten in één van de 5 suites.

Christina Onassis Yachthotel

Dit 32 meter langer vakantieschip beschikt over vijf fijne suites met elk een minibar en een eigen badkamer met toilet. Op de eerste etage bevindt zich een luxe keuken die is voorzien van allerlei moderne gemakken en hier vind je ook een ruime woonkamer met koffie en theefaciliteiten. Wanneer je een rustig plekje wilt opzoeken spring je lekker in de jacuzzi op het dak van de boot. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd door medewerkers in uniform zodat je optimaal geniet van je ‘jetset ervaring’.

De omgeving

Christina Onassis Yachthotel ligt in de Rotterdamse haven. Vanaf hier zit je vlakbij het bruisende centrum waar je goed kunt shoppen. Vele restaurantjes liggen in de buurt. Ook Diergaarde Blijdorp is nabij. Liever iets cultureels? Breng dan eens een bezoekje aan de Kunsthal Rotterdam of Museum Hillesluis.

Origineel Overnachten

Prijzen beginnen vanaf € 200,- per nacht voor een suite.

Pin It on Pinterest