Loading...

Glamping op de Veluwe in een Pipowagen

Vakantiepark de Leemkule Hattem (Gelderland)
  • 2 volwassenen en 2 kinderen
  • Vanaf € 113,- voor 2 nachten
  • Gelegen aan de rand van de camping

Aan de rand van vakantiepark de Leemkule, in de rustieke Veluwse bossen, staan vier sfeervolle pipowagens (ca. 25 m²), ready to be booked! Ervaar het gemoedelijke campingsfeertje, maar wel met luxe voorzieningen zoals heerlijke bedden met dekbedden, een eigen badkamer met toilet en een volledig ingerichte keuken.

En dat is nog niet alles!

Deze heerlijke slaapplekken hebben ook een gaskacheltje én er is moderne apparatuur, zoals: een lcd-televisie, een dvd-speler, een cd-speler en een radio aanwezig. De gezellige open keuken heeft een gasstel met 4 kookpitten, een magnetron, een Senseo-koffieapparaat en een waterkoker. Tegen betaling is het ook mogelijk om gebruik te maken van het draadloos internet. Ben jij meer een buitenmens? De pipowagen heeft een fijn terras waar je ‘s ochtends heerlijk van je ontbijt kunt smullen en de omgeving rondom het park is simpelweg fantastisch.

Het park & Omgeving

De blikvangers van dit gezellige vakantiepark zijn het centraal gelegen speelveld, het buitenzwembad én het terras van ‘De Keuken van Caatje.’Daarbij is de leemkuil direct naast het park ‘the place to be’ voor stoere avonturen! De Veluwe beschikt over bijzondere en afwisselende flora en fauna. Zo sta je het ene moment nog midden in het bos en vervolgens op een enorme stuifzandvlakte.

Deze overnachting is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar.

Origineel Overnachten:
Prijzen zijn vanaf 113 euro voor 2 nachten.

Pin It on Pinterest