Loading...

Lekker slapen in een vrolijk gekleurde Wagonette in Amsterdam

Camping Zeeburg Amsterdam (Noord-Holland)
  • 1-2 of 3-4 personen
  • Vanaf € 35,-per nacht
  • Doordeweeks 1 nacht mogelijk
  • 15 minuten van het centrum van Amsterdam

Een unieke overnachtingsmogelijkheid in Amsterdam vind je op Camping Zeeburg. Hier staan namelijk een aantal felgekleurde Wagonettes te schitteren. Een vrolijke en romantische slaapplek (1-2 personen of 3-4 personen) voor wie wel eens wat anders wil dan een grauw hotel in de binnenstad.

Camping Zeeburg in Amsterdam

Camping Zeeburg ligt op een unieke plek in Amsterdam; een eiland in het IJmeer. Vanuit hier ben je in no-time in het centrum van Amsterdam. De camping is een lekkere plek om te verblijven. Families, stedentrippers, doorgewinterde kampeerders en backpackers zijn hier van harte welkom wat zorgt voor een unieke sfeer. De relaxte bar, het restaurant, strandje en het zwembad aan de andere kant van de brug maken dat je jezelf ook op de camping niet hoeft te vervelen.

De Wagonettes zijn speciaal voor Camping Zeeburg ontworpen en bestaan uit een stapelbed, stoelen, stopcontact en verwarming met privé- thermostaat . Daarnaast beschikt de Wagonette over een eigen overdekte privéveranda. Mocht het dus een keer slecht weer zijn dan kun je nog steeds lekker buiten leven. Elke Wagonette beschikt ook over een gratis WIFI verbinding. Hoe luxe is dat? Zoek je dus naar een originele overnachting in Amsterdam, dan zit je hier goed!

Wil je in de winter komen overnachten? Dan kun je logeren in één van onze eco-cabins, die zijn net zo vrolijk gekleurd als de wagonettes.

Origineel overnachten

Vanaf 35 euro per nacht. Doordeweeks is het mogelijk om voor 1 nacht te boeken. In het weekend geldt een minimum van 2 nachten.
Camping Zeeburg is het gehele jaar geopend maar de Wagonettes worden in de winter niet verhuurd.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest