Loading...

Logeren in een oud schoolgebouw bij de Waddenzee

BinnenInn Metslawier (Friesland)
  • Voor 4 tot 24 personen
  • Prijs vanaf € 250,- voor een weekend
  • 6 kilometer van de Waddenzee
  • Lessen in niksdoen, genieten en samenzijn

Kom lekker met je gezin naar school toe in de vakanties of het weekend? En dan bedoelen we natuurlijk niet zomaar een school maar dit voormalige schoolgebouw nabij de Waddenzee waar je kunt verblijven in sfeervolle appartementen en volg lessen in niksdoen, genieten en samenzijn.

B&B BinnenInn

BinnenInn is gevestigd in een jaren 30 schoolgebouw rondom een groot schoolplein. Deze vakantieschool ligt in het Waddengebied, tussen Moddergat Lauwersoog en Dokkum. Je kunt hier diverse appartementen huren rondom bijzondere thema’s. Zo is er een appartement met een Boomhut thema. In dit appartement vind je een grote zitkamer mét piano voor de liefhebber. Via een trap naar de vide vind je een litsjumeaux voor de volwassenen en daarachter een deur een 2e trap naar de boomhut: een slaapzolder met thema boomhut, speciaal voor de kinderen. Hierdoor kunnen 2 extra volwassenen en zeker 3 kinderen mee.

Appartement 2 staat bekend als de hipste met een gezellige grenen bedstede. Kinderen vechten om erin te mogen slapen. In dit appartement staat ook een vast antieke babybedje. Appartement nummer 3 heeft ook een bedstede, deze is wat groter. In de bedstee past een extra matras, waardoor je hier ook met 2 kinderen kan slapen. Appartement 4 heeft een Oosterse uitstraling en appartement 5 beschikt over een Strandhut voor 2 personen. Dit is ook het grootste appartement, hier verblijf je comfortabel met 5 personen. Het is ook geschikt voor als je slecht ter been of minder valide bent; het heeft de slaapkamer en badkamer beneden, beugels bij het toilet en douchestoeltje.

In de school is een volledig ingerichte keuken aanwezig zodat je eventueel je eigen ontbijt/lunch en/of diner kunt bereiden.

Je kunt ook als groep alle 5 appartementen huren waardoor er slaapplek is voor 24 personen of 5 gezinnen.

De school ligt op een kavel van 7.000m2 aan de rand van het dorp. Het heeft een mooie binnentuin waar voor elk appartement een loungeset staat. In het midden staat een grote eettafel voor 18 personen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen terwijl jullie languit in de tuin genieten, of in de sauna, de houtgestookte Finse hottub of aan het kampvuur.

Activiteiten

Bij BinnenInn is altijd wat te doen. Je kunt gewoon lekker rennen op het schoolplein of spelen met de beesten (poezen, kippen, paarden en geit), rondrijden op de skelters, bakfiets en spelen achter de paardenstal. Of ga naar het speelbos met uitkijktoren. Nog stoerder: met je ouders een wadlooptocht maken vanuit Moddergat en als je onderweg moe wordt dan kun je met paard en wagen weer terug.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 250 euro voor een weekend.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest