Loading...

Luxe overnachten in een boomhuis in Duitsland

CenterParcs Bispinger Heide Bispingen (Duitsland)

Je zit in bad en je kijkt vanuit het raam zo tussen de boomtoppen door. Dat kan als je overnacht in een boomhuis. Hierbij wordt al snel aan primitief kamperen gedacht, maar in dit boomhuis geniet je in zalige luxe. Geen boomhut, maar een luxe en sfeervol huis op hoogte, inclusief terras. Boek het boomhuis exclusief op het vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide nabij Hamburg, in Noord-Duitsland.

Center Parcs Bispinger Heide

Eenmaal via de vaste trap boven, tref je een ware oase aan. Naast een gezellige leefruimte , inclusief open haard, zijn er slaapkamers, voorzien van tv, en een badkamer inclusief duo regendouche en ligbad. Je kunt heerlijk zelf koken in de volledig ingerichte keuken. Het boomhuis is sfeervol ingericht met veel natuurlijke materialen, zodat je je nog meer tussen de bomen voelt.

Na het eten is het heerlijk genieten op jullie eigen privéterras, vanwaar je vanuit de comfortabele tuinstoelen een geweldig uitzicht op de sterrenhemel hebt. Ook aan kleine kinderen is gedacht. Zo is er onder andere een kinderbed/box en kinderstoel aanwezig. Het terras heeft bovendien een veilige hoge omheining. Dat zorgt voor een veilig gevoel met kinderen of voor iemand met enige hoogtevrees.

Geniet van extra service op hoogte. Bij aankomst begint het genieten al. Jullie krijgen een speciaal verzorgingspakket, bestaande uit een handdoekenpakket en elke dagelijks broodjesservice onderaan de boom. Ook kun je gratis gebruik maken van de WIFI service in het boomhuis.

Wil je overdag dingen ondernemen? Dan biedt Center Parcs Bispinger Heide tal van mogelijkheden. Ga met de kinderen naar het subtropisch zwemparadijs of indoor speelparadijs Baluba. Graag sportief bezig? Het vakantiepark ligt middenin het natuurgebied Lüneburger Heide, waardoor bijvoorbeeld wildwaterraften, duiken en racketsporten uit te proberen zijn.

Lekker een dagje winkelen kan in de nabij gelegen stad Hamburg. Graag een middag heerlijk ontspannen? Dat kan eenvoudig geboekt worden bij het Nature & Spa beauty center van het vakantiepark.

Reis dus af naar Bispingen, Noord-Duitsland, voor een geweldige en luxe overnachting op hoogte. Slapend in een boomhuis, wanen jullie je vlak bij de sterrenhemel.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 199,- euro voor een weekend.
Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

Pin It on Pinterest