Loading...

Luxueus overnachten in een Fort

Fort Resort Beemster Beemster (Noord-Holland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 175,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Hotel én wellnesscomplex

Boek direct online via Booking.com
Geen vooruitbetaling nodig, betaal bij het hotel.Booking.com

Al meer dan 100 jaar staat er een markant bouwwerk in de Beemster (Noord-Holland). Dit fort neemt stoer zijn plek in het landschap in, onaangedaan door tijd of elementen. Het monument met een Werelderfgoedstatus is sinds 2012 in gebruik als wellness center, restaurant en hotel. De perfecte plek om de wellness sfeer te proeven in een originele en oogverblindende ambiance.

Fort Resort Beemster

Het Fort stamt uit 1912 en herbergde lange tijd manschappen die hier geheel zelfvoorzienend voor langere tijd in moesten kunnen verblijven. De verbouwing van het fort naar wellness locatie en hotel heeft ruim 3 jaar geduurd, met passie, vakmanschap en respect voor het gebouw. Met gebruik van oorspronkelijke materialen, bouwelementen en details zijn de sfeer en schoonheid van het fort sterk geaccentueerd. Maatwerk design, gebruik van duurzame materialen en slim gebruik van ruimtes en licht, geven het fort haar exclusieve en warme karakter. Bovendien is er op verschillende manieren gezorgd dat het fort energie neutraal is. Bijvoorbeeld door de restwarmte van de sauna’s uit het wellness-gedeelte te gebruiken voor de vloerverwarming. Fort Resort Beemster is het eerste hotel dat CO2 neutraal is!

Waar vroeger de manschapslokalen waren zijn nu 10 luxe kamers en 2 luxe suites verrezen. Allemaal met een handmade Nilson bed, een eigen tablet-pc voor internet, roomservice en reserveringen, flatscreen tv en ruime badkamers met in ieder geval een stortdouche. Het rustgevende, luxueuze gevoel van de wellness proef je ook nadrukkelijk in de inrichting van de relaxte hotelkamers.

Fort Resort Beemster is de perfecte plek om na een wellness-dag, lekker te blijven eten in één van de twee restaurants van het resort. En daarna blijf je gewoon lekker slapen. Fort Resort Beemster biedt je diverse arrangementen aan. De arrangementen zijn allemaal met zorg samengesteld en bieden je een totaalpakket waardoor jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken dat je op tijd bent voor je massage en welke wijn je bij je hoofdgerecht wilt… heerlijk!

Na een ontspannende wellnessdag ook nog iets van de omgeving zien? Fort Resort Beemster is gelegen in de Beemsterpolder. Op de fiets of ter voet kun je de prachtige stolpboerderijen en het typisch Noord-Hollandse landschap verkennen. Niet ver hier vandaan vind je de beroemde vissersdorpen Volendam en Edam. Steden als Alkmaar, Purmerend en Amsterdam zijn prima plekken om shopliefhebbers gelukkig te maken. Fort Resort Beemster: Beleef, onthaast en vergeet de tijd…

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 175 euro per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Pin It on Pinterest