Loading...

Origineel kamperen in de Coco

Het Delftse Hout Delft (Zuid-Holland)
  • Voor 2-4 personen
  • Vanaf € 225,- voor een weekend
  • Origineel alternatief voor kamperen

Toe aan een bijzonder alternatief voor kamperen? Kies voor een origineel en sportief kampeeravontuur tijdens een verblijf in de Coco op Vakantiepark Het Delftse Hout.

De accommodatie

Het is bijna hetzelfde als gewoon kamperen, maar dan een stukje luxer! De Coco heeft namelijk een complete inrichting met stoelen, een tafel en kussens en beschikt daarnaast over verwarming en verlichting. Ook is er gelegenheid voor de bereiding van een maaltijd en is er een apart slaapvertrek voor twee personen. In het zitgedeelte is er overigens, indien nodig, de ruimte om twee extra slaapplaatsen te creëren. Hierdoor zouden er eventueel vier personen kunnen verblijven. De douche en toilet vind je in het centrale gebouw op het park, een watertappunt is naast de Coco gesitueerd.

Faciliteiten

Het oude centrum ligt op korte fietsafstand. Het vakantiepark heeft veel faciliteiten voor zowel de volwassenen als kids. Er is een speeltuin, zwembad en zelfs een animatieteam in de schoolvakanties. Verder zijn er fietsen te huur en biedt de omgeving tal van fiets- en wandelroutes. Kortom; er is voldoende leuks voor een complete, luxe en veelzijdige vakantie.

Origineel overnachten

Prijs vanaf 225 euro voor een weekend.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest