Loading...

Origineel overnachten in een Cowboy Cottage

Attractiepark Slagharen Slagharen (Overijssel)
  • Tot 6 personen
  • Prijs vanaf € 169,- voor een nacht
  • In attractiepark Slagharen
  • Parkeren bij de accommodatie
  • 1 huisdier toegestaan

Trek je cowboylaarzen maar vast aan, geef je paard de sporen en werp je lasso. In de Cowboy Cottage overnacht je in het avontuurlijke Wilde Westen.

De Cowboy Cottage

Waan je in het Wilde Westen tijdens je verblijf in een van de nieuwe Cowboy Cottages.
Deze vrijstaande huisjes zijn geheel in de stijl van het oude Wilde Westen ingericht. Het meubilair en de decoraties zijn rechtstreeks uit Texas, Amerika geïmporteerd. In het meubilair zijn allerlei Wild West-elementen verwerkt zoals de Texas-ster, lasso’s en hoefijzers. Een koeienhuid, schedels en cowboylaarzen maken de authentieke Wild West sfeer compleet.

De sfeervolle cottages zijn deels met dubbel glas geïsoleerd en beschikken over een slaapkamer met extra verwarmingselement, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een woonkamer met open keuken, zithoek, eettafel en televisie. Buiten vind je een terras met picknicktafel.

In de weekenden en tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen iedere ochtend vanaf tien uur knutselen en dansen bij de Kidsclub. Ook beschikt het vakantiepark over een supermarkt, een wasserette, twee tennisbanen en een waterspeeltuin, omgeven door een heus strand met strandbedden en echte palmbomen.

Na sluiting van het attractiepark gaat de pret gewoon door en kun je gezellig uit eten in à la carte restaurant Cartwright in Mainstreet of bij Big Jake Diner House. Ook worden er gezellige familieavonden georganiseerd, zoals ‘Musical Highlights’ en bingo in The Music Hall of een avondshow in The Sitting Bull. In Lucky Nugget kun je een gokje wagen.

Inbegrepen bij je verblijf in de Cowboy Cottage is een bezoek aan waterpark Aqua Mexicana met wel tien glijbanen, waarvan er drie bijzonder lang en interactief zijn.

De omgeving

In attractiepark Slagharen reis je binnen een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier je carnaval in New Orleans en zoek je naar goud in Yellowstone. Ga op ontdekkingsreis in Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire ‘Expedition Nautilus’ of laat je meevoeren door het verleden in American Indian en zie hoe de indianen vroeger leefden.

Met zes themagebieden en meer dan dertig attracties, shows, parades en straattheater, is Slagharen een avontuurlijke ontdekkingsreis voor jong en oud.

Gelegen in het groene Vechtdal in het noordoosten van Overijssel, is er ook in de directe omgeving van Slagharen veel te beleven. Je kunt er mooie fiets- en wandeltochten maken en genieten van natuur, cultuur en geschiedenis. Maak een kanotocht op de Vecht, kom wandelen in de Staatsbossen of zwemmen bij recreatieplas De Oldemeijer. In Gramsbergen vind je mooie, gerestaureerde panden, authentieke straatjes en een oude stadspoort.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 169,- per nacht. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen (tot 18 jaar).
In een beperkt aantal accommodaties 1 huisdier toegestaan.

Pin It on Pinterest