Loading...

Origineel overnachten in de Efteling

Vakantiepark Bosrijk & het Loonsche Land Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
 • 2 tot 24 personen
 • Vanaf € 320,- per nacht
 • Inclusief 2 dagen onbeperkt toegang tot het park
 • Vakantiepark Bosrijk of het Loonsche Land
 • Op loopafstand van het attractiepark
 • Gratis parkeren

Kom overnachten op loopafstand van het Efteling park. Kies voor vakantiepark Bosrijk of het spiksplinternieuwe vakantiepark Loonsche Land.

Origineel omdat:

 • Slapen in betoverende vakantiewoningen, appartementen of groepsaccommodaties.
 • Bosrijk en het Loonsche Land liggen op loopafstand van het Efteling park.
 • Er is een speciale ingang voor parkgasten en het park gaat ook een halfuurtje eerder open, speciaal voor parkgasten.

Wat je moet weten:

 • Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Uitchecken tot 11.00 uur.
 • Als gast van Efteling Bosrijk of Loonsche Land parkeer je gratis op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark.
 • Vanaf Bosrijk is het ongeveer 10 minuten lopen naar de entree van het attractiepark. Vanaf Loonsche Land is het zo’n 20 minuten lopen.

Details:

Kom tijdens je bezoek overnachten in één van de betoverende vakantieparken van de Efteling. Kies voor vakantiepark Bosrijk of het nieuwe Loonsche Land aan de rand van een natuurgebied.

Vakantiepark Bosrijk

Dit royaal opgezette vakantiepark midden in de bossen ligt op 7 tot 10 minuten loopafstand van het Efteling Park. Op het park kun je aan het water of op het gezellige dorpsplein uitrusten van een dagje Efteling. De vrijstaande vakantiewoningen staan tussen de bomen. Je vindt hier sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en ook groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt.

Wist je dat Klaas Vaak ook op dit park woont? Zijn zandkasteel ligt midden in het meer en elke avond komen zijn Zandkabouters je ophalen zodat Klaas Vaak jou een verhaaltje voor het slapengaan vertelt.

Als gast van Efteling Bosrijk parkeer je gratis op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. Vanuit hier loop je in een paar minuten naar de ingang van het attractiepark. Je kunt ook het gratis treintje naar de entree nemen (onder voorbehoud). Vraag bij de receptie na of dit treintje rijdt tijdens jouw verblijf.

Nieuw: Vakantiepark het Loonsche Land

Vakantiepark het Loonsche Land gaat naadloos over in dit 50 hectare grote natuurgebied met dichte bossen, open heidevelden, duinen en een schapenweide. Hier vind je vakantiehutten die bedekt zijn met duinzand en heide. Vakantiepark Efteling Loonsche Land beschikt over eenvoudige, knusse vakantiewoningen en hotelkamers gemaakt van natuurlijke materialen. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Boven, op of onder de grond: dichter bij de natuur kun je niet komen!

Liever overnachten in één van de sprookjesthemakamers van het Efteling Hotel? Kijk dan hier.

Origineel overnachten:

Vanaf 320 euro per nacht voor een hotelkamer en 420 euro voor een vakantiewoning. Altijd inclusief 2 dagen onbeperkt toegang tot het Efteling park.

Vroegboekvoordeel: Boek uiterlijk 18 februari 2018 voor een verblijf in het najaar en ontvang maar liefst 25% vroegboekkorting! Kom je liever in een andere periode? Als je minimaal 4 maanden van te voren boekt ontvang je altijd 15% vroegboekkorting. En uiteraard geldt: een overnachting is altijd inclusief alle dagen toegang tot de Efteling.

Pin It on Pinterest