Loading...

Origineel overnachten in een Ierse Castle

Abbeyglen Castle Hotel Galway (Ierland)

Ierland staat bekend om haar rust, ruimte, prachtige natuur en imposante kastelen. Wanneer je toe bent aan een rustige of juiste een ruige (natuur)vakantie, moet je een overnachting in dit authentieke kasteel in het hart van het natuurgebied Connemara niet overslaan.

Abbeyglen Castle

Het kasteel beschikt over 29 sfeervolle kamers. Elk van hen is ingericht met een comfortabel bed, een eigen badkamer met bad en/of douche en een toilet. Behalve dat je heerlijk kun overnachten in dit bijzondere kasteel, kun je hier ook lekker eten in het restaurant, een potje tennissen op de tennisbanen, hangen in het lounge gedeelte en er is ook een snookertafel.

Omgeving

De accommodatie bevindt zich in het noordwesten van Ierland. Dit gedeelte van Ierland staat bekend om zijn prachtige ongerepte natuurgebieden. Je vind in dit gedeelte de uitgestrekte heide- en veengebieden van Connemara maar ook de imponerende kliffenkust van County Mayo. Ga je iets meer naar het noorden dan vindt je de Blue Stack Mountains en de Derryveagh Mountains van Donegal en het afgelegen schiereiland Inishowen.

Dolfijnen

Dolfijnen spotten in Ierland? Jazeker! Vanaf het kasteel als uitvalsbasis kun je mee met een indrukwekkende boottrip. Deze vertrekt naar de schoonheid van ‘The Twelve Bens’ en het Maam turk gebergte. De kans is groot dat jij onderweg gezelschap krijg van een vrolijke groep dolfijnen. Als dat niet bijzonder is?

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 82,- euro per persoon per nacht.

Pin It on Pinterest