Loading...

Origineel overnachten in authentieke houten balkon- of gipsy wagen

Buytenplaets Suydersee Lelystad

Logeer samen in een ruimte houten pipowagen met bedstee of waan je een zigeuner in de gedetailleerd ingerichte gipsy wagen in Lelystad.

Origineel omdat:

  • Overnachten in houten pipowagen met balkon
  • Logeren in originele authentieke gipsy wagen
  • Pipowagen inclusief houten bedstee
  • Compleet ingericht voor een sfeervol verblijf

Wat je moet weten:

  • Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur.
  • Gratis parkeren.
  • Gratis wifi.
  • Geschikt voor kinderen.
  • Huisdieren toegestaan.

Details

Op Buytenplaets Suydersee heb je als gast keuze uit allerlei originele overnachtingsvormen, waaronder die van een houten balkonwagen of een authentieke gipsy wagen geschikt voor twee personen.

Houten balkonwagen

Logeer samen in een ruime pipowagen met balkon en slaap in een ouderwetse bedstee. Omringd door een beukenhaag staan deze wagens op een eigen plek. Het grotere exemplaar, de XXL onder een boom, en de wat kleinere op de hout-hak-plaats.

Binnen zijn de wagens ingericht met knus zitmeubilair en een kleine kookgelegenheid met bestek, eet- en kookgerei en koffie en thee. Ook zijn er boeken, tijdschriften en spelletjes voor twee aanwezig. Buiten is het bij goed weer heerlijk vertoeven op je eigen terrasset.

Voor het sanitair kun je gebruik maken van het centrale gebouw op de camping. Daarnaast zijn er ook faciliteiten op het campingterrein aanwezig als een grote vuurplaats, centrale kookplaats, dierenweide en het naastgelegen zwembad met vrij gebruik door de gasten van de camping.

Gipsy wagen

Op steenworpsafstand staan ook andere pipowagens en een authentieke Gypsy Wagon, waarmee ooit de oorspronkelijke bewoners (de zigeuners) een reizend bestaan leefden. Met paard en wagen werd vroeger heel Europa afgereisd. De wagens zijn zowel van binnen als buiten zo goed als origineel; vol details en lekker ‘kneuterig’.

Binnen zijn ook deze wagens ingericht met zitmeubilair en een kleine kookgelegenheid met bestek, eet- en kookgerei en een waterkoker. Ook hier weer zijn boeken, tijdschriften en spelletjes voor twee aanwezig. Je beschikt over een eigen terrasset.

Voor het sanitair kun je gebruik maken van het centrale gebouw op de camping. Daarnaast zijn er ook faciliteiten op het campingterrein aanwezig als een grote vuurplaats, centrale kookplaats, dierenweide met Alpaca’s en het zwembad.

Omgeving

Buytenplaets Suydersee is een kleine camping omringd door natuur. Op het terrein zijn gezamenlijke faciliteiten aanwezig waaronder een dierenweide met Alpaca’s, een centrale koelkast/diepvries.

De omgeving verkennen kan op stoere mountainbikes die te huur zijn op de camping. Door de ligging in de bebouwde kom, maar ook grenzend aan het bos zijn veel voorzieningen dichtbij aanwezig. Denk aan wandelpaden en mountainbikeroutes, een gratis zwemparadijs, overdekt speelparadijs Ballorig, bowling- en biljartcentrum, sportcentrum en een winkelcentrum voor de boodschappen op slechts 900 meter afstand.

Origineel overnachten

Prijs vanaf € 62,- per nacht.

Beddengoed en 1 krat haardhout is inbegrepen.
Exclusief toeristenbelasting.

Pin It on Pinterest