Loading...

Origineel overnachten in een Finse Lodge

RCN de Flaasbloem Chaam (Noord-Brabant)
  • Voor 4 personen
  • Vanaf € 212,- voor een weekend
  • Lodge met Scandinavische look

Op RCN park De Flaasbloem in Brabant kun je bijzonder overnachten in sfeervolle Finse Lodges. In de uit grenenhout gebouwde lodges waan je jezelf in het Scandinavische woud. De inrichting is tegelijk modern en nostalgisch wat echt een hele authentieke sfeer geeft.

De lodge

De lodges zijn voorzien van een ruime living met open, moderne keuken. Er is een waterkoker, gasfornuis, magnetron en koelkast aanwezig. Slapen doe je in één van de twee slaapkamers die elk voorzien zijn van twee eenpersoonsbedden. Deze kunnen eventueel aan elkaar geschoven worden. Douchen kan in de comfortabele badkamer. Bij de Finse Lodge zit ook een ruime veranda. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de groene omgeving.

Het park

RCN de Faasbloem combineert de authentieke sfeer met praktische service en faciliteiten. Zo kunnen de kinderen de hele dag het speelparadijs (met kruiptunnels, een kabelbaan en konijnenberg) ontdekken. Er is een zwembad en waterspeelparadijs aanwezig en het recreatieteam organiseert leuke activiteiten.

De omgeving

Het park bevindt zich in het Brabantse Chaam. De Efteling, de Beekse Bergen en Plopsa Indoor zijn vlakbij en ook zijn er heel veel mogelijkheden tot fietsen of wandelen.

Pin It on Pinterest