Loading...

Origineel overnachten in een Kota

Theaterboerderij op 't Hogt Gemonde (Noord-Brabant)

Ben jij op zoek naar een leuke overnachting voor twee? Deze sfeervolle Kota’s staan op een boerderijcamping in de wei en hier vind je rust, natuur en tal van activiteiten.

De Kota’s

Je kunt verblijven in een van de twee sfeervolle zeshoekige Kota’s die zijn ingericht voor twee personen. Zo staan er twee comfortabele opgemaakte eenpersoonsbedden in en een tafeltje met twee stoelen. Het toilet en de douche bevinden zich op de camping zelf. Het sanitairgebouw ligt op korte loopafstand van de Kota’s. Koken kan tevens ook op de camping, hier zijn voldoende voorzieningen voor. Voor het ontbijt kun je broodjes bij de camping bestellen. Deze worden’s morgens bij de Kota afgeleverd.

Voorzieningen

Wanneer je aankomt bij Camping op ‘t Hogt is de rustieke omgeving en natuur direct wat opvalt. Van de eigen appelboom is appelsap gemaakt die je gerust even mag proeven. Eieren en honing komen ook van de camping zelf. Voor kinderen is er gelegenheid tot het bouwen van hutten of het stoken van een vuurtje. Daarnaast biedt op ‘t Hogt ook leuke activiteiten voor volwassenen aan, zoals schilderlessen en theaterworkshops. Van vervelen is dus geen sprake hier.

Omgeving

Omliggende steden zijn onder anderen: Boxtel, Sint Michielsgestel, Schijndel en Den Bosch. Deze liggen elk op zo’n 5 a 10 minuten rijden en hebben voor ieder wat wils! In de wat kleinere steden kun je terecht voor het doen van boodschappen en mooie straatjes, en een stad als Den Bosch leent zich weer erg goed voor een dagje winkelen. Liever niet een stadje bezoeken? Jullie zouden ook naar het zwembad kunnen gaan. Deze ligt op tien minuten fietsen van de camping in Sint Michielsgestel. Vanuit de accommodatie krijg je hier korting op de toegang.

Origineel Overnachten

De prijs is € 50,- per nacht per Kota.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest