Loading...

Origineel overnachten in een vliegtuig

De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid-Holland)

Met hoofd in de wolken en toch met beide benen op de grond tijdens je verblijf in dit vliegtuig bij Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’ in Vlaardingen. Er is ruimte voor vier personen. Hartstikke leuk én heel bijzonder voor een gezin!

De IJzeren Vogel

Het vliegtuig beschikt over vier slaapplekken, waarvan twee smalle bedden die ideaal zijn voor kinderen. Douchen doe je niet in het vliegtuig zelf, maar in ‘de flightcase’ die zich direct naast het vliegtuig bevindt. In het vliegtuig zelf is wel een klein toilet. Er is overigens aan meer gedacht! Zo zijn er fijne zitbanken in het vliegtuig, is er een gezellig buitenzitje en is er een platenspeler. Ontbijten kan bij het uitgebreide ontbijtbuffet in de boerderij, maar als jullie liever ontbijt op bed willen kan dit ook tegen een kleine meerprijs. Tot slot is er koffie/thee, zijn er handdoeken en worden de bedden van te voren voor je opgemaakt.

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Kinderen kunnen zich hier onmogelijk vervelen. Er is namelijk speciaal voor de kleine mensjes een kinderboerderij met natuurspeeltuin waar zij heerlijk kunnen ravotten. Er is een moestuin en wat ook erg leuk is, is het roeibootje op terrein. Deze kunnen je gewoon gebruiken. Fietsen in de buurt kan ook. Deze huur je bij de buren. Voor de volwassen is er ook een boel te doen, deze bijzondere omgeving nodigt uit om ontdekt te worden.

De omgeving

In Vlaardingen maak je prachtige wandeltochten. De accommodatie bevindt zich namelijk aan de rand van het natuurgebied Midden Delfland waar de mooiste routes doorheen lopen. Liever niet wandelen? Pak dan de fiets! Je trapt zo naar Delft en Rotterdam die beiden op een prima te fietsen afstand van de accommodatie liggen.

Origineel overnachten:

Prijzen beginnen vanaf 185,- euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest