Loading...

Origineel overnachten in het Hidden House

Kampeerterrein de Blauwe Haan Uffelte (Drenthe)
  • 6 personen
  • Prijs vanaf € 325,- voor een weekend
  • Buiten vakantieperiodes ook 1 nacht mogelijk
  • Met thuisbioscoop

Het Hidden House maakt, net als Het Fallen House, onderdeel uit van een serie Arthouses. Dit zijn luxe vakantieverblijven ontworpen door een kunstenaar en ze zijn bijzonder origineel!

Het Hidden House

Het grootste gedeelte van het Hidden House bevindt zich onder de grond. Erg leuk voor ouders met avontuurlijke kids of natuurliefhebbers. Dit luxe ingerichte vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 6 personen. De twee slaapkamers beschikken over twee tweepersoonsbedden en in de woonkamer vind je een slaapbank waar plaats is voor een 5de en 6de logé. Vanzelfsprekend is er ook een fijne keuken, die van alle moderne gemakken (zoals een vaatwasser en Nespresso koffiezetapparaat) is voorzien. Een extraatje van het Hidden House is de heuse thuisbioscoop! Geniet hier lekker van een filmpje op een regenachtige dag.

De omgeving

Het natuurlijke uiterlijk van het Hidden House past perfect bij de bosrijke omgeving waarin je verblijft. In de aangrenzende tuin staat een loungeset zodat je optimaal kan genieten van al het frisse groen om je heen. Zodra je het terrein van De Blauwe Haan verlaat, sta je midden in de bossen van het Wester- en Oosterzand.

Buiten vakantieperiodes om is het Hidden House ook per nacht te huur.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 325,- voor een weekend in het Hidden House.

Huur het Hidden House als Bed & Breakfast overnachting. Buiten vakantieperiodes om is het Hidden House van maandag tot vrijdag ook per nacht te huur. € 150,00 voor boeking van 1 nacht op basis van B&B incl. 2 pers. Bij een boeking van 2 nachten betaalt u € 120,00 per nacht.

Pin It on Pinterest