Loading...

Origineel overnachten in Pipowagen de Papegaai

Buitenhotel De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 155,- voor een weekend
  • Inclusief ontbijtbuffet
  • Te boeken in combinatie met naastgelegen Waterhut

Deze Pipowagen biedt plaats aan 2 personen is met zijn opvallende ronde vormen een knusse slaapplek. De wagen staat naast een houten waterhut (de Waterhoen) en is daarmee een ideale combinatie voor gezinnen waarbij de kids graag een eigen kamer hebben.

Pipowagen de Papegaai

Deze Pipowagen is geschikt voor 2 personen. Binnen vind je een 2-persoonsbed (1.40 breed) dat bij aankomst voor je is opgemaakt. Handdoeken zij beschikbaar net als een kacheltje, waterkoker met koffie/thee en een uitgebreid ontbijtbuffet nuttig je in de boerderij (of tegen meerprijs ontbijt op bed). De platenspeler, kleine zithoek en buitenzitje maken de wagen compleet. Het houten tuinhuisje pal naast de wagen biedt privé-sanitair met een wc, douche en wastafel.

Buitenhotel de Vreemde Vogel

Op het terrein van het Buitenhotel is een kinderboerderij, moestuin en natuurspeeltuin aanwezig. Bij de buren kun je fietsen huren en je kunt gebruik maken van een roeibootje voor op het terrein. Bij de Vreemde Vogel worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Van vervelen dus geen sprake hier.

Omgeving

Buitenhotel de Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen, de groenste gemeente van Nederland. Het ligt aan de rand van het natuurgebied Midden Delfland waar je lekker kunt wandelen of fietsen. Liever naar de stad? Delft en Rotterdam (met Diergaarde Blijdorp) liggen op trapafstand.

Origineel overnachtenL

Prijzen vanaf 155 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest