Loading...

Origineel overnachten op een woonboot

Center Parcs De Eemhof Zeewolde (Flevoland)

Toe aan een unieke ervaring op het water met het hele gezin? Een verblijf in deze Woonboot op Center Parcs de Eemhof voorziet jullie daarvan. Hier heb je een prachtig uitzicht op het meer, zijn er talloze activiteiten te beleven op het park en kun je dus optimaal genieten van een heerlijke vakantie!

De woonboot

Vanwege de bijzondere architectuur van het huisje past deze op harmonieuze wijze in de natuurlijke omgeving. Kom je binnen dan valt direct de moderne inrichting met het maritiem designinterieur op. De cottage bestaat uit twee verdiepingen en bevat behalve een ruim woongedeelte inclusief open haard en tv, drie slaapkamers en twee fijne badkamers. Ook een compleet uitgeruste keuken is aanwezig. Buiten is een fijn terras. Hier staat een eettafel met zes stoelen en twee ligstoelen. Heb je een boot(je) mee? Dan kun je deze aanleggen bij de aanlegplaats bij de cottage. Bootjes kunnen tegen een meerprijs ook gehuurd worden.

Center Parcs de Eemhof

Op Centerparcs de Eemhof kun je ontzettend veel doen. Ga bijvoorbeeld surfen of zeilen op het Eemmeer of ga klimmen op het Via Ferrata klimparcours. In het Aqua Mundo zwembad kun je leren surfen of duiken, of glij van de 11 meter hoge Turbo Twister. Niet zo dol op sportieve uitdagingen? Snuif dan de Zuid-Franse sfeer op de Market Square op, waar je kunt eten, drinken shoppen en flaneren. Verder zijn er een bioscoop, verschillende buitenbaden, een recreatieteam en nog veel meer aanwezig! Zowel voor jong en oud is het hier heerlijk vertoeven.

De omgeving

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Aansluitend aan het bos waarin Center Parcs De Eemhof ligt, ligt het grootste loofbos van West-Europa; het Horsterwold. Hier kun je heerlijk wandelen of mountainbiken. Het wemelt er van de vogels, paddenstoelen en reeën. Hartstikke leuk voor zowel de volwassenen als de kleintjes. Liever wat meer reuring? Ga dan naar Amersfoort, een prachtige monumentenstad. Ook het Dolfinarium is vlakbij.

Origineel Overnachten

De prijs begint al vanaf € 379,- voor een weekend tot € 689,- voor een gehele week. De prijs is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,25 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.

Pin It on Pinterest