Loading...
5 juli 2016#

Origineel overnachten in poptempel Paradiso

Altijd al willen slapen in een concertzaal waar Prince, David Bowie en The Rolling Stones optraden? Het kan deze zomer in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Via Airbnb maak je kans op een bijzondere overnachting in de beroemde concertzaal.

De overnachting in Paradiso is slechts voor drie gelukkige stellen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd dan dien je een motivatiebrief te sturen. De drie leukste worden uitgekozen voor een overnachting.

Als je wordt geselecteerd dan hoef je over ruimte niet in te zitten. Zo staat het comfortabele bed in een slaapkamer van 500 vierkante meter, heb je de beschikking over tientallen toiletten, 200 veilige kluisjes à 2 euro per stuk en kun je relaxen in de onlangs geheel gerenoveerde loungeruimte.

Ook is het mogelijk de kantoren, coulissen, kleedkamers en backstageruimte te bekijken op tijden dat het personeel aanwezig is. Tussen 18:00 uur en 10:00 uur zijn jullie dan alleen. Een beveiliger staat bij de voordeur.

Het idee kwam naar boven omdat de zaal in 2018 50 jaar bestaat. Omdat er deze zomer op drie dagen geen programma is, werd besloten deze actie dit jaar al te houden.

Wil je kans maken op deze unieke overnachting? Lees dan alle informatie hier op Airbnb.

Overnachten in Paradiso

Overnachten in Paradiso

Pin It on Pinterest