Loading...

Origineel overnachten in een Twentse Riviercottage

Vakantiepark en Partycentrum Mölke Zuna/Nijverdal (Overijssel)
  • Maximaal 4 personen
  • Prijs vanaf € 119,- per nacht
  • Veranda met uitzicht op de rivier
  • Ook 1 nacht mogelijk

Op de grens van Salland en Twente kabbelt het riviertje De Regge. Pal aan de rivier kun je op Vakantiepark Mölke bijzonder overnachten in een Riviercottage. Vanaf je veranda heb je een prachtig uitzicht over het water.

Glamping in Twente

De Regge Cottages op Vakantiepark Mölke liggen aan de rivier. Ze zijn geschikt voor 4 personen. In de cottage bevinden zich 2 slaapkamers en verder heb je de beschikking over een eigen toilet, douche en wastafel. De cottage is verder uitgerust met een klein keukentje met gasfornuis en inventaris.

Kom je met kinderen? Iedere vakantieperiode staat er een animatieteam klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, de wekelijkse familiebingo en veel sport & spel. Doe ook zeker een keer mee met het traditionele broekhangen boven de Regge.

De omgeving

Vakantiepark Mölke ligt in de Twentse Reggestreek. Een ideale omgeving voor een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de omgeving waar het visrijke riviertje de Regge kronkelt. Langs de oevers zijn fiets- en wandelpaden aangelegd. Even naar de overkant? Dat kan via het fietspontje aan de achterzijde van de camping.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 119,- per nacht. Al vanaf 1 nacht te huren.

TIP: Een zelfde leuke cottage vind je ook in het Overijsselse Reestdal. Hier zit je niet aan de rivier maar kijk je uit over de mooie natuur van Het Reestdal.
> Bekijk de Reestcottages (via camping De Vosseburcht).

Pin It on Pinterest