Loading...

Overnachten in de boerderijkamers van BuitenBoel Brabant

Buitenboel Brabant Holthees (Noord-Brabant)
  • 1-14 personen
  • Prijs vanaf € 1050,- voor een weekend
  • Boerderij en Finse Kota's samen plek voor 26 personen
  • Hottub en sauna aanwezig

Buitenboel (in Brabant) is een gezellige verzameling van verblijfplaatsen op de grens van Brabant en Limburg. Of je nu wilt kamperen op de minicamping of slapen in een finse Kota het kan allemaal bij Buitenboel. En naast deze bijzondere accommodaties vind je er ook authentieke boerderijkamers met gezellige bedstedes!

Bedsteekamers

In de authentieke boerderij vind je twee kamers waar je met twee tot drie personen kunt overnachten… in bedstedes. Hoe leuk is dat!? De twee kamers hebben ieder een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er ook nog een familiekamer voor zes tot negen personen met twee douches, een antiek diep bad en toiletten. Voor de kinderen is er zelfs een spannende spinnenzolder.. een dolle boel bij Buitenboel!

De kamers zijn ook los te huur via de B&B van Buitenboel Brabant, maar als je er als groep verblijft heb je tevens de beschikking over de ruime deel met sfeervolle inrichting en over de compleet ingerichte boerenkeuken. Er is een tap aanwezig en vanuit de boerenkeuken stap je een ruime beschutte buitenplaats op met BBQ, Hot Tub en sauna!

Buitenboel vind je net buiten het dorpje Holthees. Het ligt aan het Pieterpad en is dus ook zeer geschikt als pleisterplaats. Ook voor kinderen is er genoeg te doen om er een onvergetelijke tijd van te maken. Emma, Pjotr, Pieter, Philiph en Morris zijn 5 ezeltjes die graag nieuwe vriendjes maken. Minivarkens en kippen stappen vrolijk rond in het kleinedierenverblijf en natuurlijk mogen de kleine gasten helpen met het voeren en verzorgen van de dieren.

Kom je met een grotere groep dan 14 personen dat is het ook mogelijk om naast deze groepsaccommodatie de Finse Kota’s (link) erbij te huren. De Kota’s en de boerderij samen hebben voldoende slaapplekken voor 26 personen!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 1050,- voor een lang weekend tot 14 personen. Een week kost € 1475,-.
Kom je doordeweeks voor een meerdaagsverblijf dan krijg je een leuke korting!

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest