Loading...

Overnachten in de UFO van het Treehotel in Zweden

Treehotel Harads (Zweden)
  • 2 personen (+ eventueel 1 kind)
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Inclusief ontbijt

Zweden barst van het bos. Het is dan ook een perfecte bestemming voor een avontuurlijke buitenvakantie. Zowel in de zomer als ook in de winter biedt het je een geweldige reiservaring. In Zweden vind je ook één van de meest bijzondere hotels van de hele wereld; het Treehotel.

Treehotel: De UFO

Het Treehotel is architectonisch hoogstandje diep in de Zweedse bossen. Met groot respect voor de natuur zijn de boomhutten op een hoogte van 4 tot 6 meter tussen de bomen bevestigd. Het Treehotel vind je te midden van de ongerepte natuur in Noord-Zweden, vlakbij het plaatsje Harads. De ‘treerooms’ zijn niet alleen van buiten spectaculair, ook binnenin vind je luxe, architectuur en een groot respect naar de natuur, de interieurs zijn modern, licht, minimalistisch en ecologisch. Een spectaculair uitzicht over de vallei is zoals je zult begrijpen inclusief.

Het hotel wordt gerund door Kent Lindvall en zijn vrouw Britta. Het idee ontstond na het zien van de film ‘The Tree Lover’ van de Zweedse cineast Jonas Selberg Augustsen. Het is een documentaire over drie mannen uit de stad die willen terugkeren naar hun wortels door samen een boomhut te bouwen. Kent en Britta hebben dit nu werkelijkheid gemaakt. En op wat voor manier?! Ongelooflijk!

Op de locatie van de diverse Treerooms is een restaurant aanwezig, een bar en relaxgedeelte, TV en Internet (WIFI). Je kijkt uit op de Lulu rivier en wordt omringd door de indrukwekkende naaldbossen. Het meest dichtstbijzijnde dorp ligt op 2 kilometer afstand. Ga je naar Zweden, dan is een overnachting in één van de Treehouses echt een unieke en onvergetelijke ervaring. Eentje voor op de bucket list.

De UFO

In de vorm van deze cabin herken je direct een UFO zoals je die kent uit films en stripverhalen. De kamer is gemaakt van een duurzaam composiet materiaal. DIt om het lichtste materiaal te gebruiken dat toch een sterk en duurzaam ontwerp mogelijk maakt. Het geeft de kamer een modern, maar ook een comfortabel gevoel. De UFO is gebouwd voor maximaal vijf personen, twee volwassenen in een tweepersoonsbed en drie kinderen, met aparte bedden. Daarnaast vind je een badkamer en een woonkamer in de hut (30 vierkante meter). Dat is toch alles wat je nodig heeft voor een comfortabele vlucht naar je jeugddromen.

Meer informatie over De UFO van het Treehotel

De andere Treerooms op deze locatie zijn: De Hut, De Mirrorcube, Het Vogelnest en De Blauwe Kegel.

Pin It on Pinterest