Loading...

Overnachten in een authentieke molen

Nostro Mulino Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Geschikt voor 2 personen
  • Vanaf € 235,-
  • Hele molen tot je beschikking

Op het platteland in Eindhoven staat de ‘Nostro Mulino,’ een authentieke molen die is omgetoverd tot een heel romantische bed & breakfast.

Je hebt de gehele molen tot jouw persoonlijke beschikking en er wordt elke ochtend een heerlijk mandje met ontbijt bezorgd. De combinatie van moderne luxe, zoals een bad, stoomcabine, televisie, dvd-speler en gratis wifi, en de rustieke locatie op het platteland maken deze plek ideaal om bij te komen. Hier kom je echt niets tekort!

De indeling

De Nostro Mulino heeft meerdere verdiepingen met elk zijn eigen charme. Zo vind je op de begane grond een luxueuze badkamer die is voorzien van een 2-persoons ligbad, een 2-persoons stoomcabine, een föhn, een toilet en een wastafel. Ga je een trap omhoog dan kom je de spectaculaire slaapkamer met groot en comfortabel hemelbed en een prachtige ontbijthoek tegen. Nog wat hoger, op de 2e verdieping, vind je een speciaal ingerichte zitkamer mét minibar en ook een 3e, 4e en 5e kamer, die zicht geven op het mechanische deel van de molen. Echt een plaatje!

Omgeving

Wil je behalve tot rust komen ook wat beleven, dan is het populaire centrum van Eindhoven vlakbij! Deze is zowel via de auto of met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken. Daarnaast biedt de omgeving ook een golfbaan, aantal musea en een hoop leuke fietsroutes.

Parkeren bij de Nostro Mulino is natuurlijk gewoon gratis.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 235 euro.
Vergelijk hier de prijzen van deze molen op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest