Loading...

Overnachten in een boomhut op niveau!

Camping de Koeksebelt Ommen (Overijssel)
  • 1-5 personen
  • Prijs vanaf € 325,- per weekend
  • Aan rivier de Vecht

Kom gezellig met je kids slapen in één van de prachtige boomhutten van camping de Koeksebelt! Een unieke beleving voor het hele gezin.

Accommodatie

Deze boomhut is niet zoals een ‘typische’ boomhut, maar een hele luxe. De accommodatie is namelijk van enorm veel gemakken voorzien. Wat je hiervan kunt verwachten? Een douche, toilet, keuken, koelkast met vriezer en zelfs een tv! Slapen doe je in een van de drie enkele bedden of op de tweepersoons slaapbank. Er is dus genoeg plek voor vijf personen. De boomhut staat op zo’n drie meter hoog, waardoor je uitkijkt over de rivier De Vecht én over het gezellige stadje Ommen.

Faciliteiten

De camping heeft zowel voor de volwassenen als voor de kinderen een heleboel leuks te bieden. Er is een verwarmd openluchtzwembad, een animatieteam en heel veel sportfaciliteiten zoals: een tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en een grote ‘air’ trampoline. Daarbij heeft de camping ook een gezellig restaurant waar je kunt aanschuiven voor een lekkere maaltijd.

De omgeving

Ondanks al het vermaak op de camping is het absoluut aan te raden om ook een bezoekje aan de omgeving te brengen. Ontdek al wandelend en fietsend de schoonheid van het Vechtdal in Overijssel. Zo’n uniek stukje natuur vind je écht bijna nergens!

Origineel Overnachten

Prijs vanaf 325 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest