Loading...

Overnachten in een karakteristieke zigeunerwagen

Le Brocope Oldeberkoop (Friesland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 80,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

Verborgen tussen de bomen in een weelderige tuin van een prachtig restaurant/ theater Le Brocope, staat deze karakteristieke zigeuner/ salonwagen.

Zigeunerwagen Le Brocope

Deze knusse overnachting heeft plaats voor 2 personen en heeft een slaapkamer, die direct ook als woonkamer dienst doet. Wie wil nou niet wakker worden in een zo’n originele wagen, om vervolgens aan te schuiven voor een ontbijt met veel grandeur in het restaurant Le Brocope? ‘s Avonds kun je hier tevens dineren in Franse stijl. Het restaurant serveert heerlijke, en vooral eerlijke streekgerechten. Daarnaast hebben ze waanzinnig lekkere wijn en fantastisch biologisch bier. Behalve al dat lekkers vind je ook veel muziek, theater en zelfs een galerie in Le Brocope.

De omgeving

Je vindt deze slaapplek in het Zuid Friesse dorpje Oldeberkoop. Dit dorpje staat bekend als hét kunstenaarscentrum van Zuid Friesland. Het prachtige middeleeuwse kerkje van Oldeberkoop staat op nog geen 300 meter afstand. En met Mara als gastvrouw is Le Brocope een geweldige plek die je niet snel zult vergeten.

Origineel Overnachten:

Prijs voor een overnachting in de salonwagen per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt is € 80,-.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest