Loading...

Overnachten in een Royal Safari Lodge in Oeffelt

Guesthouse De Heide Oeffelt (Noord-Brabant)
  • 1-8 personen
  • Prijs vanaf € 82,- per persoon per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

In Noord Brabant in het plaatsje Oeffelt (vlakbij Boxmeer) vind je Guesthouse De Heide. Het terrein rondom de Guesthouse is prachtig groen en heel ruim opgezet. Overnachten doe je hier op een bijzondere manier. Op het terrein vind je originele houten tentlodges. Leuk voor een ontspannen weekje of weekendje weg.

Royal Safari Lodge

Er zijn twee Royal Safari Lodges. Deze prachtige tweepersoons lodges hebben wanden van hout en een dak van tentdoek. Er zitten ramen in en een houtkachel. Het is één open ruimte met een zithoek, robuuste houten keuken, een tweepersoonsbed en een badgedeelte waar een authentiek bad op pootjes staat. De keuken is voorzien van kookgelegenheid, koelkast, wasbak en keukengerei. Buiten de lodge heb je een privé-terras met tafel, stoelen en openhaard/barbecue. Linnengoed en beddengoed is inbegrepen net als de WIFI.

Er is ook nog een derde lodge, voor 8 personen. Ook met houten wanden en een dak van tentdoek dat zo’n fijn kampeergeluid maakt tijdens regen. Maar nu heeft het drie slaapkamers. In twee slaapkamers staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee stapel-bedstedes voor kinderen. Ook volwassenen kunnen hier prima slapen trouwens, want de afmetingen van de bedstedes zijn 90x200cm. Deze lodge is perfect geschikt voor een verblijf met twee families, of een familie én opa en oma, of bijvoorbeeld voor een gezellig vriend(inn)enweekend!

Guesthouse De Heide staat in het dorpje Oeffelt. Met de fiets (eventueel te huur bij de Guesthouse) is de omgeving goed te ontdekken. Er is zelfs een fietsroute die begint én eindigt bij de Guesthouse. Kinderen zullen zich prima vermaken op het terrein. Er is volop ruimte om te spelen en te rennen en de diertjes en de speeltoestellen zorgen voor voldoende vertier. Mocht je toch het terrein willen verlaten en iets leuks willen doen met de kinderen dan is er keuze genoeg. Van het Kasteel Museum in Boxmeer tot Toverland in Sevenum, voor elke leeftijd is er wel wat te doen.

Ben je na een dag op pad te zijn geweest wel toe aan een ontspannen massage? Ook dat kan bij Guesthouse De Heide. Uiteraard dien je deze wel vooraf te reserveren. Reserveer dan gelijk voor het diner bij Bloemers, een leuk restaurant in het centrum van Oeffelt. Als de reservering gemaakt wordt door Guesthouse De Heide dan krijg je er een gratis welkomstdrankje. Zo zie je, ze doen er alles aan om je je helemaal thuis en welkom te laten voelen. Na je verblijf hier weet je wat echte Brabantse gastvrijheid is!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 82,-per persoon per nacht

Pin It on Pinterest