Loading...

Overnachten in een slaapstrandhuisje in Walcheren

Breezand Beachhouses Vrouwenpolder (Zeeland)
  • 4-6 personen
  • Prijs vanaf € 425,- voor een midweek
  • Gelegen op het strand

In Nederland kun je maar op een paar plaatsen een huisje huren wat echt óp het strand staat. Eén van die plekken vind je op het strand van Vrouwenpolder in Zeeland. Hier kun je coole slaapstrandhuisje huren. Als je echt het ultieme strandgevoel wil ervaren, dan zit je hier goed!

Breezand Beachhouses

Het strand bij Vrouwenpolder is breed, schoon, kindvriendelijk en veilig. Hier staan 25 slaapstrandhuisjes voor 4, 5 of 6 personen. Via het trapje aan de voorkant kom je op de ruime veranda. Bij binnenkomst stap je in de gezellige living met TV en DVD en vind je een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvakje, gaskooktoestel, afzuigkap, broodrooster, fluitketel en een Senseo koffiezetapparaat. Achter de living en de keuken bevinden zich de douche met wastafel en apart toilet. Het slaapstrandhuisje heeft twee slaapkamers, één aan de achterkant van het huisje en één boven op de vide. Het 4 persoonshuisje heeft zowel boven als beneden 2 éénpersoonsbedden. Bij het 5 persoonshuisje is de vide iets groter en zijn hier drie bedden aanwezig. Bij het 6 persoonshuisje zijn boven 2 éénpersoonsbedden en beneden twee stapelbedden.

In een aantal huisjes is een hond toegestaan (maximaal 1). Er is centrale verwarming en gratis wifi. Eén huisje is toegankelijk gemaakt voor mensen met een lichamelijke beperking, een zorgbehoefte of voor mensen in een rolstoel. De slaapstrandhuisjes zijn bereikbaar via de Veerse Gatdam. Vanaf hier loopt een geasfalteerd voetpad naar de huisjes. De auto kan beneden aan de landzijde van de Veerse Gatdam geparkeerd worden, daarvoor ontvang je bij aankomst een parkeerkaart (1 inclusief). Er is een gratis bagageservice vanaf de receptie naar je eigen slaapstrandhuisje. Ook kun je bij de receptie broodjes reserveren die de volgende ochtend bij de deur afgeleverd worden. Kortom, luxe op het strand! Om je verblijf op het strand nog aangenamer te maken is een bezoek aan Strandrestaurant de Dam zeker aan te bevelen. Je kunt hier terecht om heerlijk culinair te genieten. Ook kun je hier bijvoorbeeld een pannetje mosselen af halen (seizoensgebonden) en hier heerlijk van genieten in je eigen Beachhouse.

De Breezand Beachhouses staan dus op het strand van Vrouwenpolder. Een groot en breed strand dat eindeloze wandelmogelijkheden biedt over het strand en het fraaie duingebied. Al jaren is dit één van de schoonste en veiligste stranden van heel Nederland. De Beachhouses staan op een mooi stuk strand met een prachtig weids uitzicht over de zee en op de Delta werken. Een dagje geen strandweer? Niet getreurd, in de omgeving is genoeg te doen. Fietsen (al dan niet elektrisch, tandem of bakfiets) zijn te huur en het gezellige centrum van Vrouwenpolder ligt op 5 minuten fietsafstand. Ga je met de auto? Dan zijn de monumentale steden Veere, Middelburg en de mooie havenstad Vlissingen ook binnen handbereik.

Groepsaccommodatie aan het strand

Zoek je een accommodatie voor een groep aan het strand? Ook dan biedt Breezand een aantal mogelijkheden. Er zijn groepshuizen te vinden in Vrouwenpolder voor 10 tot 20 personen op enkele honderden meters van het strand.

Meer informatie over de slaapstrandhuisjes van Breezand Beachhouses
Meer informatie over de groepshuizen aan het strand.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 425 euro voor een midweek en 450 euro voor een weekend en 675 euro voor een week.

Pin It on Pinterest