Loading...

Overnachten in De Hut van het Treehotel in Zweden

Treehotel Harads (Zweden)
  • 2 personen
  • 1 nacht mogelijk
  • Gevoel alsof de hut zweeft

Zweden barst van het bos. Het is dan ook een perfecte bestemming voor een avontuurlijke buitenvakantie. Zowel in de zomer als ook in de winter biedt het je een geweldige reiservaring. In Zweden vind je ook één van de meest bijzondere hotels van de hele wereld; het Treehotel.

Treehotel: De Hut

Het Treehotel is architectonisch hoogstandje diep in de Zweedse bossen. Met groot respect voor de natuur zijn de boomhutten op een hoogte van 4 tot 6 meter tussen de bomen bevestigd. Het Treehotel vind je te midden van de ongerepte natuur in Noord-Zweden, vlakbij het plaatsje Harads. De ‘treerooms’ zijn niet alleen van buiten spectaculair, ook binnenin vind je luxe, architectuur en een groot respect naar de natuur, de interieurs zijn modern, licht, minimalistisch en ecologisch. Een spectaculair uitzicht over de vallei is zoals je zult begrijpen inclusief.

Het hotel wordt gerund door Kent Lindvall en zijn vrouw Britta. Het idee ontstond na het zien van de film ‘The Tree Lover’ van de Zweedse cineast Jonas Selberg Augustsen. Het is een documentaire over drie mannen uit de stad die willen terugkeren naar hun wortels door samen een boomhut te bouwen. Kent en Britta hebben dit nu werkelijkheid gemaakt. En op wat voor manier?! Ongelooflijk!

Op de locatie van de diverse Treerooms is een restaurant aanwezig, een bar en relaxgedeelte, TV en Internet (WIFI). Je kijkt uit op de Lulu rivier en wordt omringd door de indrukwekkende naaldbossen. Het meest dichtstbijzijnde dorp ligt op 2 kilometer afstand. Ga je naar Zweden, dan is een overnachting in één van de Treehouses echt een unieke en onvergetelijke ervaring. Eentje voor op de bucket list.

The Cabin / De Hut

Het idee achter deze treeroom is om een unieke kamer te creëren op een steile heuvel voor een maximaal uitzicht op de vallei en de Lulu rivier. Je bereikt deze boomhut via een brug die tussen de bomen is opgehangen. Aan de voorzijde van de hut bevindt zicht een balkon. De cabin waarin je verblijft hangt voor het zicht onder het balkon. Je krijgt hierdoor echt het gevoel dat de kamer zweeft. Deze treeroom is 24 vierkante meter groot en geschikt voor 2 personen. Er is een tweepersoonsbed, een badkamer en dus een terras.

Meer informatie over De Hut van het Treehotel

De andere Treerooms op deze locatie zijn: De Mirrorcube, Het Vogelnest, De Blauwe Kegel en de UFO.

Pin It on Pinterest