Loading...

Overnachten in de Seinpoststelling van IJmuiden

Seinpoststelling IJmuiden IJmuiden (Noord-Holland)

Naast de vuurturen van IJmuiden staat een seinpoststelling. Decennia lang heeft deze seinpoststellling ervoor gezorgd dat schepen een veilig heenkomen konden vinden naar de haven en sluizen van IJmuiden. Na jaren van trouwe dienst werd de seinpoststelling overbodig. Een nieuwe bestemming was echter snel gevonden; de Seinpostselling van IJmuiden is nu namelijk een uniek 1-kamer hotel!

Verbluffend uitzicht

Met de unieke ligging, hoog boven de havenmonding van IJmuiden, is een originele overnachting gegarandeerd. Want naast dat je slaapt in een uniek bouwwerk heb je vanuit de seinpoststelling een werkelijk verbluffend uitzicht over zee, strand, duinen en de havenmonding. Geniet van het weidse uitzicht en ‘s avonds van de lichtjes die deinen in de zee.

De seinpoststelling biedt plaats aan twee personen. Er is een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met aansluitend een badkamer met douche en een apart toilet. In de keuken vind je alle ingrediënten voor een heerlijk ontbijt. En mocht het uitzicht je gaan vervelen dan liggen er in de woonkamer wat bord- en gezelschapsspellen op je te wachten. Ook een verrekijker, kaarten en boeken over de omgeving zijn aanwezig. In de nabije omgeving van de seinpoststelling vind je verder alles wat je nodig hebt om je verblijf onvergetelijk te maken. Natuurlijk het strand en de duinen, de prachtige natuur, gezellige strandpaviljoens en een boulevard met winkels en restaurants. Dus mocht je er even uit willen dan is er keuze genoeg. Wij denken echter niet dat al dit vertier het wint van de aanblik van de zee vanuit de aanwezige hangmat. Zei je hangmat?! ….. Lekker vooruitzicht!

Origineel Overnachten:

Vanaf € 195,- per nacht (tweede nacht € 99,- muv het weekend)

Pin It on Pinterest