Loading...

Overnachten in een design Boomhut

Boomhutovernachtingen Diverse locaties
 • 2-4 personen
 • Prijs vanaf € 145,- voor de eerste nacht, bij 2 nachten € 50,- korting.
 • Unieke ervaring!

Op 4 meter hoogte, tussen de bomen, ziet de wereld er heel anders uit. Ervaar dit gevoel vanaf je eigen balkonterras pal onder de kruinen van de bomen, in een originele design boomhut. Een overnachting die je niet snel zal vergeten!

Boomhut

Een overnachting in deze moderne boomhut zul je niet snel vergeten. Door het ontwerp en de situering heb je een fantastisch uitzicht en wordt de beleving van hoogte maximaal ervaren.

De boomhut bestaat uit een geheel geïsoleerde en afsluitbare hut van ongeveer 8 m2 en een balkonterras van ook ongeveer 8 m2. Het geheel kenmerkt zich door een uniek ophangsysteem. Zonder gebruik te maken van verdere ondersteuning hangt deze boomhut echt alleen aan de stam van de boom. Als onderdeel van de gevel is de boomstam zowel van binnen als van buiten zichtbaar en vormen ‘boom’ en ‘stam’ één geheel. De boomhut is bereikbaar via een vaste trap.

Doordat je op een hoogte van zo’n 3 á 4 meter verblijft, ziet de wereld er letterlijk heel anders uit. Vanaf het ruime balkonterras kun je in beeld, geur en geluid genieten van een wereld zoals je deze nog nooit hebt ervaren: nét onder de kruinen van de bomen. Eenmaal in de boomhut ervaar je door de grote glazen gevel nog steeds de hoogte, maar dan in de comfortabele beschutting van de hut.

Op Buytenplaets Suydersee in Lelystad hangen 2 boomhutten, een Family boomhut en een Suite boomhut. De Family boomhut is geschikt voor 4 personen en is ingericht met een knipoog naar de trekkershut. De Suite boomhut is met een knipoog naar een hotelkamer ingericht en voorzien van alle luxe. Zo kun je met twee personen onbeperkt genieten van een kopje Nespresso en is er een luxe theezetter beschikbaar.

Op camping Waterhout, direct aan de zuidoever van recreatiegebied het Weerwater in Almere, is ook een Suite boomhut geplaatst. Laat je ook hier verrassen door alle aanwezige comfort en geniet van het lekkere welkomstpakket.

Uiteraard moet je voor een bezoek aan het toilet wel even afdalen naar de gewone wereld, maar ook dat hoort bij deze unieke ervaring!

Bekijk meer Boomhutten

Origineel overnachten:

Prijs:vanaf € 145,00 voor 1 nacht; 2e nacht met € 50,00 korting.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ook origineel:

 • Bijzonder overnachten in een Trekkers Iglo
  Bijzonder overnachten in een Trekkers Iglo
  Voor 2 personen aan de rand van Delft
  Bekijken
 • Bijzonder kamperen in een Huifkar
  Bijzonder kamperen in een Huifkar
  Voor 2 tot 9 personen in Groningen.
  Bekijken
 • Spiritueel overnachten in een Boomhut in de Achterhoek
  Spiritueel overnachten in een Boomhut in de Achterhoek
  Erve Veldink...Een plek buiten de tijd...
  Bekijken
 • Bijzondere groepsaccommodatie in deel van een oude boerderij
  Bijzondere groepsaccommodatie in deel van een oude boerderij
  Tot 25 personen in Drenthe
  Bekijken

Bekijk meer:

Pin It on Pinterest